.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    m1taka9999
    Guest

Unhappy Как да и кажа, че не я харесвам

Здравейте има едно момиче, което много ме харесва, обичка, иска и т.н. Влюбена е в мен. Аз излизам с нея и така, обаче не е мой тип много е свястно момичето точно, обича си ме, добра е но просто не е за мен. Ще се радвам да кажете мнение

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Кажи и че си гей.
    Ако реши от злоба да го разпростани, можеш да се обосновеш с : "Искаше да я еба,ама аз и отказах. "

Отказвай й срещи, не се дръж топло и мило, говори й за други момичета.
    Не знам защо трябва директно да й казваш, че не я харесваш. След като не ти се е обяснила, не знам защо мислиш че е удачно направо да й го изстреляш това.

А също е малко странно, че искаш съвет при такива обстоятелства, явно просто искаш да се похвалиш.
    Иначе не виждам как може да не ти е дошла абсолютно никаква идея какво се прави в такива ситуации.
    Казуса не е толкова сложен.
    Не й давай никакви надежди.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на RapExotic
    Кажи и, че не си готов за връзка. Проблемът е в теб, а не в нея. Така и кажи, както тя би направила за да отреже момче.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Не знам защо трябва директно да й казваш, че не я харесваш.
    Защото е мъж например?!
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Кажи и, че не си готов за връзка. Проблемът е в теб, а не в нея. Така и кажи, както тя би направила за да отреже момче.
    Според мен трябва да и каже направо и директно, че не си пада по нея, а не да увърта! Не трябва да го прави по унизителен начин или да и го казва пред други хора. Културно, но твърдо трябва да и каже че не я харесва на четири очи. Според мен така е най-добре и най-достойно за мъж!

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Защото е мъж например?!
    Според мен трябва да и каже направо и директно, че не си пада по нея, а не да увърта! Не трябва да го прави по унизителен начин или да и го казва пред други хора. Културно, но твърдо трябва да и каже че не я харесва на четири очи. Според мен така е най-добре и най-достойно за мъж!
    +++

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Да, разбира се. Май не усети иронията в поста ми.

m1taka9999
    Guest
    Готов съм вече всчко мина

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Да, разбира се. Май не усети иронията в поста ми.
    Признавам, не усетих, но за мен както и да е, сметнах че може и автора да не те е разбрал по начина, който си искал (също като мен). Затова реших да дам по-изчерпателен отговор .

Намери и друг. Пък и кажи кое не ти харесва. Според мен е външния и вид. Не ти допада.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си