Зравейте, тъй като напоследък си задавам един глупав въпрос, реших да се допитам до вас момчетата/дамите в този форум..

Става въпрос за едно момиче което засичам напоследък в една фитнес зала, Попринцип не съм лигьо/сваляч/ганстер-наркоман да се правя на интересен пред когото и да било, а спокойно си тренирам, и така...напоследък гледам доста девойки нещо се навиват да стават фитнес маниячки (което е прекрасно- по-хубаво от спортуващия човек няма), но едно момиче забелязвам,че има няма поглежда към мен, ту през рамо, ту на огледалото, ту до като си оправя косата...

Момичето е красиво,симпатично, но тъй като не си падам сваляч, нз как да подходя и се чудя аджеба кво да и кажа? И другата главоблъсканица която ми идва на главата е: Тя да не би Нещо да се припознала? Или пък съм и допаднал? Я виж ме е харесала (хах)?или пък ме смята за грозен и се оглежда подмолно?,

Какво е вашето мнение? Някакъв съвет? И попринцип ми е интересно едно момиче по-такъв начин ли се опитва да привлече вниманието на момче ИЛИ ТОВА е просто съвпадение? Да ли очаква аз първи да я заговоря или просто си фантазирам?!?