- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво би направил за миналия ?
16??? Ти значи не си толова малка, колкото мислех.
И на колко мислеше,че съм?
Ами около 13- 14. С такова впечатление бях останал.
Жалко, разочарована съм от себе си,.. макар че скоро и за 5-ти клас ме объркаха![]()
Така е. Но засега другите ще ме смятат за 5-ти клас, докато тези на по 12 ще изглеждат като на 17.
Така сте днешните младежи от тия ГМО, ММО и другите боклуци на съвременното потребителско общество. По времето на дядо ти нямаше такива неща.
То по онова време е нямало много нещаКато започнем с форумите.
Поне сте се научили да общувате като хората.
Тогава въпреки че нямаше тази широка информираност всеки учеше, ходеше в библиотеката. За да преведе едно изречение ровеше в речниците,за да реши някоя задача търсеше формулите в дебелите книги с часове, а днес някой като има домашна я качва във форума и чака дядо му да му я реши.
Малко да ви поспамя и аз...Таа, и аз съм от групата, които първоначално оплюват немския, после спират да таят лоши чувства. Винаги ми е бил много противен, грухтящ език. Сега вече си мисля да го уча в унито догодина.
Оказа се, че не е чак толкова неприятен, а и е много необходим в днешния свят.
И за гмо-тата да споделя, когато минавам през първия етаж се чувствам дърта сред целия зайчарник, по държанието на осмокласниците си личи, че са млади и зелени.
Обаче ако съдим по външния вид, изглеждат като динозаври в сравнение не само с мен, а и с повечето от пенсионерския випуск... ВИКИНГИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ!
Извинявам се за спама
1.Дай шанс на немския
2.Победи викингите!!
@Кitty Bloom.
Сега сериозно.
Ако не си учила немски досега не го записвай в уни- то. Само проблеми ще си навлечеш. Там никой не ти обяснява кое как се произнася, кога кой падеж се използва и т.н. Общо взето трябва да си поне на ниво А1.
То ниво А1 с желание и за половин година се взема, но наистина, ако до сега не си учила изобщо, ще ти бъде трудно.
Indistinct, освободи малко място в кутията си!
Всъщност това с немския беше самоирония от моя страна. Не го намирам за толкова противен, но чесно казано не вярвам, че може да ми помогне чак толкова. Доста ми се вързахте обаче хаха
4ekiq
Ще му подаря речник.![]()
Ще му подаря молив за вежди.
bih mu dal mikrofon, da mi pee