Нима е непознато за мен ? Можеш ли да ми кажеш защо трябва да бъда любодаен с хора които дори не познавам ? А най-малкото че те са от Интернет... Аз не съм като persil ! На мен НЕ ми е нужно да се мазня на пубертетки с надеждата да ми пуснат. Така, още нещо ?
Ей тва ти е проблема, мазниш се само за да ти пуснат не знаеш какво е да си мил, щот нямаш култура...
Няма да споря с кошче.
Хах. Щом казваш. Не съм казвала че ти знам проблемите. Btw ти постоянно говориш за тях, но не казваш какви са. Не мога да разбера какво искаш от нас? Да те съжаляваме,...? Ако можем да помогнем по някакъв начин, човек кажи, поне най - малкото идеи да ти дадем.
Нима е непознато за мен ? Можеш ли да ми кажеш защо трябва да бъда любодаен с хора които дори не познавам ? А най-малкото че те са от Интернет... Аз не съм като persil ! На мен НЕ ми е нужно да се мазня на пубертетки с надеждата да ми пуснат. Така, още нещо ?
А на мен пък ми е нужно. Имам нужда точно от това - да се мазня И мисля, че ми се отдава, такива са наблюденията на хората спрямо мен. Но никога прекалено.
Последно редактирано от persil : 04-06-2016 на 21:06
няма да се разберем я давайте направо едно купонче у нас, който иска както иска да се разбива
Smiley, btw има ли tomorowland в Бургас? Ти си от там нали?