Хаха а ти от къде знаеш,че вече не съм се заела. Точно,защото знам,че си е сериозна порода и не е лажица за всяка уста съм я обучила много добре.Знае доста команди и много ме слуша,нямам никакви проблеми със нея.Самата порода е доста трудна за възпитание,но като собственик на такава порода мога да кажа,че са уникални кучета и много съм се трудила за да стигна до това положение.За да гледаш специално тази порода трябва да си много упорит и твърд човек,за да пречупиш характера им.А относно въпросите ми по принцип съм от Бургас само,че като си взех догото и се приместих специално заради нея и сега сме в къща и има двор на който да си тича.За кг питам защото гледам една таблица в интернет където пише ,че трябва да е 30кг , но като цяло то зависи от гена на кучето и много други неща, но исках да чуя и вашите мнения ,а не да съм нагрубявана.Изчела съм адски много из интернет,но реших,че като пусна тема ще получа по обстойни отговори от тези в нета.И като цяло питам тези неща не от незнаене а от любопитство стопаните на тази порода как се грижат за тях,за да видя дали нещо пропускам или ако греша в нещо да го поправя.Интересно ми е всичко за породата,но това не значи,че съм някаква неопитна дето си е взела такова куче и неможе да се грижи за него , напротив дори.Не очаквах такъв отговор и все пак мерси...