.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    ani970808
    Guest

обърквация

Ако да речем цяло лято си бил с някой и не си искала уж да сте ещо повече от приятели , защото си знаела , че той ще трябва да учи в друг град и разликата ви е 7 години обаче той е настоял и ти си се поддала и сега 2 месеца по-късно той ика да се разделите , защото не се получава и ти си казала добре и вс уж до там обаче той не се държи като просто познат , а като все едно е почти влюбен и какво се прави в такава ситуация ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Въоръжаваш се с търпение и го чакаш да стигне до извод къде точно го сърби и как да се почеше... или прекъсваш всякакъв контакт.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ani970808
    Guest
    тоест изобщо да не го търся , а само той като ме търси да си се правя на "добрата самарианка "

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Въоръжаваш се с търпение и го чакаш да стигне до извод къде точно го сърби и как да се почеше... или прекъсваш всякакъв контакт.
    А не е ли по-лесно да извадят картите на масата и да стигнат до решение за един ден, от колкото да губят време в чудене, размисли и догатки?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    А не е ли по-лесно да извадят картите на масата и да стигнат до решение за един ден, от колкото да губят време в чудене, размисли и догатки?
    как да и каже че я иска само за спорта?

може да не му стиска
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    пространството на Дисе
    Оставам с впечатление, че въпросният е госпожица и едва ли има топки. Типично би било мацката да не знае какво иска, не обратното.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Типичният женски начин на мислене !
    Типичният мъжки начин на мислене !

За съжаление от опит знам, че директният подход, за свалки на жени не работи !

Град
    пространството на Дисе
    Не е типичният женски начин на мислене, а два противоположни варианта. Изключвам ваденето на картите на масата, по-горе писах що. (От самото начало мухльо с кифленски изпълнения...). В случая момичето трябва да вземе решение иска или не да търпи този охлюв дългосрочно.

Голям фен Аватара на Starless
    Дефинирай в какво се изразява -
    Цитирай Първоначално написано от ani970808 Виж мнението
    обаче той не се държи като просто познат, а като все едно е почти влюбен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си