- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Родителите ми
Здравейте, аз съм момиче на 14 години. Пиша тук, защото искам съвет. Родителите ми не ми дават много неща. Не ми разрешават да спя у приятелки или те у нас. Осв
Лятото ми дават да седя до 21:30 макс.. а сега стъмни ли се никакво излизане. Вчера питах майка ми дали мога да излеза с един фр и др хора навън.. тя ги познава аз само с тях почти изизам, но исках да излеза в 19:00 защото той тогава щеше да дойде и тя ми каза, че щяло да е тъмно и не може. Аз не исках да ходя далече, а просто в горната улица, но тя не ми даде. Предния път се прибрах в 19:20 някъде и тя беше откачила даже беше накарала баща ми да иде да ми търси и той беше обикалял. Тогава телефонът ми се беше изкл и веднага щом видях се прибрах да не се притесняват, но чак пък това вече е прекалено. Аз не ходя далече пък и живеем в село, нищо няма да ми се случи. Какво им става не съм толкова малка.
spored men ne sa normalni roditelite ti (bez da se obijda6)
govori s nqkoi lekar za tqh za6toto tova ne e normalno az si stoq s priqtelite ponqkoga i do 5
Добре е хора, живеещи на село да не пускат 14 годишната си дъщеря след като се стъмни? WHAT THE F*CING F*CK? Ако питате мен, т'ва не е нормално.
Авторке, седни и поговори с родителите си. Най-вече разбери причините, поради които си с такава стегната каишка на врата, пък пиши пак да обсъдим по-обстойно проблема.
Мартууу неините родители няма как да са откачени или ненормални те просто са строги и мислят за нейното добро..и затова не я пускат навън в тъмното а и тя е на 14 г. ами като излезе навън през ноща всичко може да стане макар че неината приятелка е на 2 крачки![]()
Ще се опитам да поговоря с тях, но ще изчакам малко, защото ме пуснаха да отида на една хижа поне за сега и за всеки случай да не се скараме и да ми забранят да ходя. Иначе почти всеки ден се караме с майка ми за някакви глупости. Излизането и е най- големия проблем само ми вика че постоянно съм била по улиците, а аз сега рядко излизам. Пък и съм отличничка, уча, пиша, но те сякаш изобщо не го виждат. Миналата година исках да спя у една приятелка, която и те познават още от детската, но не ми дадоха, защото им било неудобно и какво ли още не измислиха... Майка ми постоянно ми рови във фейсбука, но не и казвам нищо, защото ще ми забрани да излизам, а това е почти най- важното за мен.
Майкоууу, да не чуват! Пепел ти на устата, че ще ядем парастас.
Авторке, след кратък размисъл се сетих, че проблемът може да не е изцяло в родителите ти. Ако ти си с крайно лапешки акъл, не можеш да си самостоятелна и да взимаш правилни решения сама, е съвсем нормално да се държат по този начин.