.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Unhappy Родителите ми

Здравейте, аз съм момиче на 14 години. Пиша тук, защото искам съвет. Родителите ми не ми дават много неща. Не ми разрешават да спя у приятелки или те у нас. Осв
    Лятото ми дават да седя до 21:30 макс.. а сега стъмни ли се никакво излизане. Вчера питах майка ми дали мога да излеза с един фр и др хора навън.. тя ги познава аз само с тях почти изизам, но исках да излеза в 19:00 защото той тогава щеше да дойде и тя ми каза, че щяло да е тъмно и не може. Аз не исках да ходя далече, а просто в горната улица, но тя не ми даде. Предния път се прибрах в 19:20 някъде и тя беше откачила даже беше накарала баща ми да иде да ми търси и той беше обикалял. Тогава телефонът ми се беше изкл и веднага щом видях се прибрах да не се притесняват, но чак пък това вече е прекалено. Аз не ходя далече пък и живеем в село, нищо няма да ми се случи. Какво им става не съм толкова малка.

Banned Голям фен
    spored men ne sa normalni roditelite ti (bez da se obijda6)

govori s nqkoi lekar za tqh za6toto tova ne e normalno az si stoq s priqtelite ponqkoga i do 5

Цитирай Първоначално написано от Martyyy2 Виж мнението
    spored men ne sa normalni roditelite ti (bez da se obijda6)

govori s nqkoi lekar za tqh za6toto tova ne e normalno az si stoq s priqtelite ponqkoga i do 5
    Добре правят, ама са много строги

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от vikAy Виж мнението
    Добре е хора, живеещи на село да не пускат 14 годишната си дъщеря след като се стъмни? WHAT THE F*CING F*CK? Ако питате мен, т'ва не е нормално.
    Авторке, седни и поговори с родителите си. Най-вече разбери причините, поради които си с такава стегната каишка на врата, пък пиши пак да обсъдим по-обстойно проблема.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от vikAy Виж мнението
    e kakvo pravqt tolkova dobre da ne puskat dy6terq si koqto e na 14 navynka
    vecheren chas 7 4asa

tova ne e nikak normalno

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Мартууу неините родители няма как да са откачени или ненормални те просто са строги и мислят за нейното добро..и затова не я пускат навън в тъмното а и тя е на 14 г. ами като излезе навън през ноща всичко може да стане макар че неината приятелка е на 2 крачки

Ще се опитам да поговоря с тях, но ще изчакам малко, защото ме пуснаха да отида на една хижа поне за сега и за всеки случай да не се скараме и да ми забранят да ходя. Иначе почти всеки ден се караме с майка ми за някакви глупости. Излизането и е най- големия проблем само ми вика че постоянно съм била по улиците, а аз сега рядко излизам. Пък и съм отличничка, уча, пиша, но те сякаш изобщо не го виждат. Миналата година исках да спя у една приятелка, която и те познават още от детската, но не ми дадоха, защото им било неудобно и какво ли още не измислиха... Майка ми постоянно ми рови във фейсбука, но не и казвам нищо, защото ще ми забрани да излизам, а това е почти най- важното за мен.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от angel_S Виж мнението
    Майка ми постоянно ми рови във фейсбука, но не и казвам нищо, защото ще ми забрани да излизам, а това е почти най- важното за мен.
    lelelele predstavqm si ako im kaje6 4e si pravila sex

Много е гадно писна ми от тях...

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от Martyyy2 Виж мнението
    lelelele predstavqm si ako im kaje6 4e si pravila sex
    Майкоууу, да не чуват! Пепел ти на устата, че ще ядем парастас.

Авторке, след кратък размисъл се сетих, че проблемът може да не е изцяло в родителите ти. Ако ти си с крайно лапешки акъл, не можеш да си самостоятелна и да взимаш правилни решения сама, е съвсем нормално да се държат по този начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си