- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как подхождате с непознато момиче?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Почти не съм чела темата, ама какво пък, ще се разпиша. Та... както е известно - момиче съм и не си падам по други момичета, ама ми е забавно да си представям как бих действала, в случай че съм в тялото на другия пол (мислите сигуно няма да мога да ги докарам, хаха). Подход като цяло... знам ли, закачлив, отчасти незлобливо хаплив, провокиращ, предизвикващ, хуморът няма да се ползва прекалено често, ама и не бих се лишила съвсем от него, че ще стане критично постно. Ако съм момче, няма да го има прекаленото залитане към романтика, нито някоя ще чуе от мен дълги обяснения тип "Много те харесвам! Преставям си...блаблабла (това всеки може да си го продължи според фантазията) с теб..."
По-скоро редовни предложения да се прави нещо ново, да коментираме заедно филм или някъв "феномен" (лол), който и на двамата ни е интересен, изненади в джоба, ако на мацката й трябва нещо - ще се отзова, като вярвам, че ще ми се получи да изглежда мило и заинтересовано без да го има елемента с мазнярщината и слугуването. Толкова засега.
^ Това трябваше да е доказателство за мъжеството ти ли ?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да, много си се разбираме, въпреки че е дива ангорка. Винаги има собствено мнение, което и ме кефи в нея ;р.
целта беше да кажеш как би ти харесало да подходят с теб а не да се трансформираш в момче, освен ако тия неща дето си описала би искала евентуално да чуваш
и да, знаем че харесваш жени принципно
ох колко си умен!
не, тя се мисли за DJ а котето е плоча