.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    pinkyminky
    Guest

Question Най-добрата ми приятелка е влюбена в мен

а аз съм момиче..така как да ви обясня всичко започна като шега ,нещо се засякохме така че устните ни се допряха и после почнаха разни шеги и намеци.Целунахме се ,но както казах беше като на шега и беше приятно.после нещата се задълбочиха тя започна много да ревнува ,има ми паролите , не ми дава да общувам с другите и останах без никой.Сега нещата са по студени,отдавна не сме имали близост и всеки ден имаме скандали породени от най-дребните неща.Аз не мога да живея по този начин,искам да общувам със всички и да съм усмихнаха и щастлива,говорили сме по тези теми не знам какво става обаче.Тя твърди че вече чувствата й са по-слаби ,но продължава тва скапано отношение.От една страна не искам да преебавам приятелството ни(тъй като скоро завършваме и може пътя да ни се раздели) от друга имам чувсттото че пропилявам най-забавните и луди години в асоциализация и стоене вкъщи.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ама значи вие сте "тръгнали" заедно?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Еми добре дошла в семейния живот!

Така като гледам ти си жената, по- скоро потиснатата домакиня. А я кажи, "играете" ли си на нещо?

Супер фен Аватара на Pug_306
    Поредния тролец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си