.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Провери какво означава παιδί, какво означава φίλεω и тогава пак ела да словоблудстваш.
    Ти направи още 1000 справки и тогава говори каква любов какво представлява. Човешкия мозък не е просто съставен, а думата обич не включва 1 значение.

Вижте какво!!! Нека да се изясним и да приключим със глупостите, нека да питам и кажа по друг начин.
    Първо нали знаете че човешката психика е различна и всеки разсъждава различно. Някои от вас са примерно на 20 години и сега разсъждават по един начин, но като станете на 40 ще разсъждавате по друг начин.
    Вината е моя за тези отговори защото не съм се изказал правилно. За това нека да започнем така и да ви задам няколко въпроса.
    Нормално е човек като разбере че някой батко като мене като има влечение към деца и да си помисли най лошото за педофилия и подобни, но в този случай нещата са различни, и съм сигурен че ако заглавието беше написано по друг начин и думата ВЛЕЧЕНИЕ я намаше в заглавието отговорите може би щяха да бъдат различни.
    Ако аз съм на вашето място, и някой да публикува че има влечение към деца и аз щях да отговарям като вас.
    Сега ще изключа понятието ПЕДОФИЛИЯ, и ще поясня защо, защото аз нямам сексуално влечение към деца и това Не ме прави такъв, щом нямам лоши намерения значи работите Не са чак толкова зле, за това искам и да ви помоля и вие да спрете да ме наричате такъв. Първо да погледнем нещата от по закон. Първо в закона няма понятието приятелство, гаджета или ходене. В закона пише че ако пълнолетно лице направи опит за изнасилване или блудство със малолетна (под 14 години) се наказва, ако се съвъкупи или има сексуален контакт със малолетно лице (под 14 години) се наказва, това са причините за наказване по закон, иначе закона няма нищо против малолетна да е приятел със пълнолетен. Също така, по закон ако момичето има 14 години, има право да прави доброволен секс със пълнолетно лице, което означава че 14 годишна може прави секс и със над 20 годишен младеж, но понятието приятелство не съществува. Всички ги знаем сегашните момичета как се контят и че много от тях на по 14-15-16 години губят девствеността си, но тук ставаше въпрос за секс, а в моя случай аз Не искам секс, а приятелство. На повечето малолетни момичета (13 годишни примерно) имат приятелки на по 16 години да кажем, а тези 16 годишни ходят със младежи като мене и от там идва цялото запознанство.
    А вие какво си мислите че 13 годишните на училище не познават големите батковци от 12 клас ли примерно.
    Сега въпрос към всички родители и към тези които не са родители. Имате деца, или някое малко момиченце да кажем 13 годишна, тя излиза не знаете със кого ходи и какво прави нали, но все пак тя се сприятелява със някой младеж на 20 или 21 години, още не сте го видели, какво първо ще ви мине през главата? Ами ако примерно момчето е добро и свястно и като го видите ще разберете че можете да му имате доверие, ами ако дъщеря ви го представи като добър приятел, а не някой който се крие как бихте реагирали? Да кажем че се запознаят на площадка или когато вашата дъщеря се прибира от училище. Тук има няколко варианта. И аз ако съм родител ще реагирам по следния начин.
    Първо Не бих го определил като педофил, и то само защото са се запознали, запознанството не е незаконно, и това че са се запознали не означава че е педофил, ако наистина се сближат и ако това момче се представи и на родителите това означава че е наистина момчето е свястно и няма причина за тревога, но ако се крие от родителите и се интересува от момичето, то явно нещата Не са на добре, и може би иска да я мине и после да я зареже. Нали разбирате?
    Ясно е че децата са наивни и лесно могат да го отнесат, колко му е на някой батко да я излъже и после да се чудим какво да прави, но тука си говорим за един вид престъпление, но ако няма престъпление и наистина момчето няма подобни намерения, вие какво няма да позволите това приятелство ли?
    Още повече че повечето непълнолетни момичета на по 15-16 години ходят със батковци на моята възраст, и правят много неща, излизания, дискотеки, секс, а никой не им държи сметка и родителите не знаят със кого ходят и какво правят.
    Значи по закон 14 годишна може да прави секс със пълнолетен, 16 годишните момичета са като каки вече и правят каквото си искат, а ако момичето а малко под тази граница (13 годишна) не може да има приятелски отношения със пълнолетен ли?
    Аз така тълкувам нещата, вие си знаете!!!

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    а думата обич не включва 1 значение.
    Нали и аз това се опитвам да кажа.

Нали и аз това се опитвам да кажа.
    А тебе правилно ли те разбирам, мразиш деца, и всеки който обича деца или сестрите си значи е педофил.
    Познавам едно момче на 19 години, има сестра на 8, и хич не се интересува от нея, тогава ще говорите лошо за него, ако си я обича пък значи е педофил по твоята логика.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от milen11 Виж мнението
    Познавам едно момче на 19 години, има сестра на 8, и хич не се интересува от нея, тогава ще говорите лошо за него, ако си я обича пък значи е педофил по твоята логика.
    Няма да говоря лошо за него.

Теб когато те наричам педофил имам предвид, че обичаш деца (да си играеш с тях, да сте приятели, да ги учиш както казваш) и нищо повече.
    Последно редактирано от inewton : 10-21-2015 на 18:47

Няма да говоря лошо за него.

Теб когато те наричам педофил имам предвид, че обичаш деца (да си играеш с тях, да сте приятели, да ги учиш както казваш) и нищо повече.
    А ти ако имаш дете на сила ли ще го правиш? Това не е педофилия.

А не, аз бях до тук. Мисля че бях достатъчно ясен. Защо веднага си мислете най най лошото ии веднага си мислете че става дума за педофилско? Ужас, наясно съм че педофилите се представят като добри приятели и нямат лоши намерения, то е ясно че няма да си признаят, защо не проумеете че не съм такъв, Ако бях педофил щях ли да пускат темата за да искам одобрението на странични хора? Замислете се, има разлика. Не съм такъв но като гледам няма смисъл да го казвам наистина.
    Значи една девойка на 14 години по закон може да има секс със пълнолетен, а 13 годишна не може да има приятелски отношения със пълнолетен, ако се знае че той няма да и посегне. Благодаря ви все пак!!!
    Никой и никога не може да бъде сигурен, кой на кого може да посегне и по какъв повод. Ако имам дъщеря на 13 и разбера, че някой като теб се държи „приятелски' с нея просто бедна ти е фантазията какво ще се случи...Поведението ти е абсолютно неприемливо, а това какво детство си имал не е оправдание, защото здравомислещите възрастни хора не постъпват така. 100 на 100 отклонение от нормата....

Град
    Sedes Sancti Petri
    А ти ако имаш дете на сила ли ще го правиш? Това не е педофилия.
    Аз като имам дете ще го възпитам така, че да не го мразя. Не съм казал, че мразя всички малки деца, но на повечето родителите им са проспали детството им, откъдето идва и проблема на самите деца. Те не са виновни, че са лигави, тъпи и т.н.

Аз като имам дете ще го възпитам така, че да не го мразя. Не съм казал, че мразя всички малки деца, но на повечето родителите им са проспали детството им, откъдето идва и проблема на самите деца. Те не са виновни, че са лигави, тъпи и т.н.
    щом мислиш по този начин значи все още не си готов за деца. Иначе ако станеш баща ще си измениш най вероятно начина на мислене.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Разбира се, че не съм готов. Кой е готов за деца на 18?

Разбира се, че не съм готов. Кой е готов за деца на 18?
    1 милион цигани у нас

Град
    Sedes Sancti Petri
    1 милион цигани у нас
    Това е друг въпрос.

Не че са в състояние да ги възпитават (или дори да ги изхранват), но е факт, че ги правят.

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Я ми покажи къде го пише този закон.
    Ох... бахти тълкуването на закона правиш хахаха ти направо го пренаписваш! Браво, браво! Да не си някой бъдещ общински съветник, та да се опражняваш във форума?

Това е друг въпрос.

Не че са в състояние да ги възпитават (или дори да ги изхранват), но е факт, че ги правят.
    Правят ги по закони на природата. Правят ги със същото желание за поколение и семейство, със същите чувства на обич. Разликата е в ркултурите култура, среда, образованост, условия.
    При нас процесите са възпитани по друг начин. Факт е обаче, че в момента демонстрираш незнание и глупости относно детската обич.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Правят ги по закони на природата, но колко от тях са наистина способни да отгледат стойностен човек?

И не мисли, че всички си обичат децата, някои ги правят заради помощи, други ги продават...

Правят ги по закони на природата, но колко от тях са наистина способни да отгледат стойностен човек?

И не мисли, че всички си обичат децата, някои ги правят заради помощи, други ги продават...
    Те са отгледани по един начин, имат свой начин за разбиране, следват свои правила и традиции и не са по-нещастни. Така са свикнали. Отделно че нямат много мозък и не му мислят. Разбира се, че и при тях има грешки.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Няма спор, че културата им е различна. Те живеят по друг начин и все пак не мисля, че са готови за деца на 18- 19 години.

Няма спор, че културата им е различна. Те живеят по друг начин и все пак не мисля, че са готови за деца на 18- 19 години.
    Така мислиш щото си отгледан в по цивилизована среда съответно начинът ти на мислене още е на тинейджър и няма как да разбереш. Циганите са по закалени на 18. Е, че не използват противозачатъчни и после нямат грижа и желание към децата си голяма част също е вярно.

Цитирай Първоначално написано от BlauMeise Виж мнението
    Никой и никога не може да бъде сигурен, кой на кого може да посегне и по какъв повод. Ако имам дъщеря на 13 и разбера, че някой като теб се държи „приятелски' с нея просто бедна ти е фантазията какво ще се случи...Поведението ти е абсолютно неприемливо, а това какво детство си имал не е оправдание, защото здравомислещите възрастни хора не постъпват така. 100 на 100 отклонение от нормата....

И какво ще се случи и защо? Събирам мнетия на такива като тебе и не разбирам какъв ти е проблемът, ако 13 годишно момиче има приятел на 20 години. Но като казвам приятел нямам предвит харесване, ходене любов или секс, а самата мисъл просто да се знаят и да са приятели, независимо дали да се виждал или не.
    Казвам просто приятели, и какъв ти е проблемът ако е само това?
    А моля те кажи, как постъпват здравомислещите хора както казваш 100 на 100, допълни и това.

И какво ще се случи и защо? Събирам мнетия на такива като тебе и не разбирам какъв ти е проблемът, ако 13 годишно момиче има приятел на 20 години. Но като казвам приятел нямам предвит харесване, ходене любов или секс, а самата мисъл просто да се знаят и да са приятели, независимо дали да се виждал или не.
    Казвам просто приятели, и какъв ти е проблемът ако е само това?
    А моля те кажи, как постъпват здравомислещите хора както казваш 100 на 100, допълни и това.
    Питаш отговарям, отговора се съдържа в предишния ми отговор. Сложи си очила....

Banned Супер фен
    възбуждат те на няк'во ниво, признай си!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    ...Ако бях педофил щях веднага да потърся помощ или да посегна на живота си, но истината е че Не съм такъв.
    ...Както ви казвам Не съм педофил, защото нямам никакви намерения към деца
    ...Иначе пак казвам че нямам никакви сексуални намерения към тях
    ...Педофил ли съм или не?
    Как е възможно да отричаш едно нещо напълно, а в същото време да се съмняваш в него?
    Щом сам имаш съмнения към собствените си предпочитания, според мен проблем наистина има, било то и нищожен.
    Последно редактирано от Smrazqvashta : 12-03-2015 на 06:58

rossyxg
    Guest
    На 16 съм и си имам по-малка сестра на 12, почти 13. Мога да кажа, че донякъде те разбирам. Чувството да защитаваш и да искаш да почувстваш някой като брат или сестра е нормално. Всички го обърнаха на 'луд си' и 'педофил си, търси помощ' - и тях разбирам. Ако си имах дъщеря на 12-13 и знаех, че някой (който не ми е толкова близък и не знам кога какво може да му мина през ума) иска с нея това, което ти искаш с някакви момиченца.. нека да кажем, че реакцията ми нямаше да е твърде положителна. Ако знам, че си горе-долу свестен, със сигурност ще искам дълъг разговор с теб, ако искаш да продължиш да я виждаш - като цяло.

Виж, не е било преди много време, когато и аз бях на 13. Тогава ми се струваше, че съм много голяма. Естествено. Като цяло, винаги съм била с година-пет над връстниците си.

Ако има такова момиченце, което се държи с теб като с по-голям брат - добре. Проблема е, ако се опиташ да се 'сприятелиш' с някое и то не чувства същото. Надявам се, че знаеш какво минава през главите на хората в тая възраст. Всичко може да те изкарат. Даже може и някоя от тях да вземе, че да помисли, че я харесваш. Или обратното - тя да те харесва.

Няма да си губя времето да те наричам педофил. Глупаво ще е от моя страна, след като нито те познавам, нито имам правото. Според това, което прочетох, поне.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не си педофил просто искаш да имаш с кой да си споделяш малките деца са много сладки и аз съм сама и понякога е много гадно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си