.
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Threaded View

Защо имам влечение към момиченца?

Здравейте!!!
    Нов съм тук, и се извинявам ако съм пуснал темата на грешно място. Пуснах проблема си в друг сайт но там никой не ми помогна.
    Сега да започна със проблема си!!! Момче на 20 години съм, на 3 Декември ще правя 21, наистина се срамувам от това което ще ви призная и не знам дали ми трябва психолог, но имам влечение към малки момиченца (деца между 9-13 годишна възраст), но влечението ми Не е нещо за връзка любов или секс. Смисъл нямам никакви сексуални намерения към деца. Ако бях педофил щях веднага да потърся помощ или да посегна на живота си, но истината е че Не съм такъв.
    Ако ще харесвам момиче ще се влюбвам или ще имам сексуални намерения, това ще е към момичета от 16 години на горе,
    даже харесвам момиче което е на 17 години, така че нямам никакви други намерения към по малките момиченца (деца).
    НЕ знам дали ще ме разберете, но просто искам така да бъда като батко на някое малко момиченце, ако мога така да се изкажа. Аз съм единствено дете, но винаги съм искал да си имам брат или сестричка.
    Обикновено като видя някое малко момиченце (9-13 годишна) и ми става нещо странно, вътре в мен, но не знам какво точно е то, и като видя някое момиченце и просто искам да се сприятеля с нея и да си я уважавам като сестра, знам че звучи страно но не знам какво е това и на какво се дължи, а не искам да споделям на никого защото не знам как биха реагирали мойте приятели, за това искам да ви споделя тук и да ми помогнете да си обясня това. Просто имам влечение към малки момиченца (деца) но влечението ми е все едно са ми сестри, или искам да се сприятеля със някое малко дете и да си я обичам като сестра.
    Ако мога да се изкажа по друг начин, все едно съм имал сестра която съм я изгубил, и като видя малко момиченце и ми става тежко,иначе нямам никакви сексуални влечения към тях, и дума да не става за това!!!
    Както ви казвам Не съм педофил, защото нямам никакви намерения към деца, просто един вид обичам деца, и като видя малко момиче и искам да си я уважавам като сестра, и гледам да се сприятелявам със нея за да и бъда като брат, батко. Иначе пак казвам че нямам никакви сексуални намерения към тях, ако става въпрос за харесване предпочитам да е по голяма.
    Какво е това влечение? Педофил ли съм или не? Моля помогнете ми за бога че иначе ще посетя психолог!!!
    Дано да сте ме разбрали.
    Извинявам се че написах темата така объркващо и на моменти се повтаря, просто не съм на себе си и съм объркан, но моля ви кажете ми какво ми има и на какво се дължи това?
    Аз мисля че причината е че искам сестра, но тей като нямам и от там идва цялата работа, а дали е психическо разтройство? Моля помогнете ми?
    Последно редактирано от milen11 : 10-21-2015 на 06:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си