Аз съм автора!!!
Как да ме изкорми? Не е в бг.мама!!! В Spodeli.net и да ви призная там наистина са луди, веднага започнаха да ми говорят за затвори и закони, (за същата тема) макар че им обясних че Не съм такъв, преди време бях пуснал друга тема че аз съм на 19, а приятелката ми на 16 (три години разлика) и веднага имаше отговори че тя е била непълнолетна и съм щял да лежа в затвора ако се оплачела, и вече се отказах да пускам там теми. Само говорят глупости и заплашват.
Знам че Не съм Педо*ил, но защо имам подобно влечение към деца, вярно че обичам деца и искам да имам брат или сестра, може ли да е от това което искам, един вид психически?
От една страна, ако имам възможността да се запозная със някое малко момиче, (било то на улицата площадката или общи приятели) веднага се бих възползвал за да си я уважавам като сестричка, знам че е странно, но от друга страна и се притеснявам защото съм на 20, а те още под 14 години, но от друга страна си казвам че нямам лоши намерения към тях което ме успокоява, а щом нямам лоши намерения, едва ли ще тръгнат да ме съдят родителите им. Вие как мислите? Дали е проблем ако се сприятеляваме? И да си ги уважавам като сестра например, ако трябва и ще се представя на родителите им за да Не си помислят нещо. Знам как звучи това, и как биха реагирали повечето родители, но може и да греша.
Последно редактирано от milen11 : 10-21-2015 на 08:34