Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
На мен ми е интересно също така - какво очакваш да получиш от децата? Все пак говорим за взаимоотношения, и е добре да са ясни мотивациите на всички участващи.

И също, пускаш тема и искаш мнения, но се ядосваш, че не те окуражаваме ли?

Ако имаш нужда от окуражаване, ето ти - ами бъди си себе си, бъди ексцентричен, щом не вредиш на другите (да не ги насилваш физически или емоционално). На английски има един израз: let your freak flag fly - бъди си ексцентричен, щом не пречиш на другите.

Ала това би ли те успокоило? Ето го по-важния въпрос.
Ти осъзнаваш сам, че има нещо друго в желанието ти. Не знам какво е то, но явно и теб те притеснява или го осъзнаваш, че не е редно, и сега се опитваш да се оправдаеш всячески. От тук и постоянното напомняне - "ама аз не искам да спя с тях, не искам да спя с тях." Добре, разбрахме.
Ако си толкова сигурен в себе си, защо ти е толкова необходимо да чуеш и отвън, че си нормален, че всичко ти е наред?
Голям човек си и трябва да можеш да понесеш отговорността, и реалността, че може би, вероятно е, и да не си нормален. И трябва да можеш да живееш с това, в случай че е вярно...

Плюс това, ние не сме професионалисти, тук сме млади хора, не всички имат оформено мнение по всички въпроси.
Отиди на професионалист с цел себепознание, барем ти стане ясно за какво иде реч. Дали пък просто не е, защото не си имал малък брат/сестра, като си пораствал, или е нещо друго, по-сериозно.

Но не бягай от Истината.
И се научи да живееш със себе си, какъвто и да си.

В крайна сметка постъпките не са без значение, ето това ти е успокоението. Може да си всякакъв вътрешно (напр. агресивен, гневлив или каквото и да е), но ако не реагираш спрямо нагласите си (напр. да убиваш хора), това все пак е достойно за уважение.

Спирам и аз. Мисля че бях достатъчно ясна.
Така е, и си напълно права. Мисля че това е причината, защото искам сестра и относно какви са ми намеренията към нея ли, просто тя да ме обича като брат и аз да си я обичам като сестра, само това нищо повече.
Ще поработя Над и Върху себе си. Благодаря ти, и ако може да попитам, със психика ли се занимаваш?
Иначе ще потърся някого, който да помогне да разбера Себе си, що за човек съм и какви са ми намеренията.