- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо имам влечение към момиченца?
Наистина ли? Значи първо педофилия е сексуално влечение към деца, а сега и приятелски отношения или уважение пас ке оказва същото, дали? Ами ако ти кажа че имам 17 годишна приятелка със която ходим, а странично просто един вид обичам деца това за тебе пак ли е педофилия да попитам? Ти под сприятеляване какво имаш предвит,нищо че сам си си отговорил на въпроса. Да познаваш и да се сприятеляваш не е огромна разлика, и в двата случая пак ги познаваш, а аз като се сприятеля примерно нито ще я търся нито ще искам да излизаме, а 17 годишната ми приятелка също обича деца, тя каква е?
Нека започнем отначало.
Вие гледате заглавието (Влечение към деца) и веднага и повечето а даже и всички си мислите че става дума за педофилия, ама не и няма такова нещо. Значи че уважаваш някое дете и го обичаш като сестра и те прави педофил така ли. Ами добре аз нали съм на 20 почти 21, имам братовчедка която е на 7 години, и си я обичам като сестра, но не се възползвам със прегръдки и каквото да било, давам го като пример и сега какво педофил ли съм или е различно.
Това че по закон момиче на 14 години може да прави доброволен секс със пълнолетен, а на 13 не може да има приятелски отношения. Добре разбирам ако 20 годишен се интересува силно от момичета под 14 годишна възраст, това ще го прави със цел, със цел да потопи чушката както му се вика. А в този случай си говорим нещо различно.
Аз например в моя квартал като отида на площадката и там има деца, и като се сприятелявам със тях и играем заедно, а да допълня че има и други по големи които също играят, това ме прави педофил така ли? Ами да Не казвам че един приятел се е записал на червен кръст и там веселят деца, но не знаеш кое момче тайно ще се възползва от дете по време на занималнята, да но аз нито се възползвам нито нищо, но само защото съм добър и никога няма да им посегна, защото се знаем само и вече всички от горе ми.