Цитирай Първоначално написано от milen11 Виж мнението
Разбира се, но нали все пак това е форум, така че можеш да кажеш и аз да се опитам да те разбера.
Ти за какъв ме мислиш? ако отговорът е ДА, поясни защо!!! Аз знам че педофил означава сексуално влечение, а не защото си добър, аз като обичам брачетка си това Не мисля че е педофилия, и добре по твоята логика да Не обичаме, а да мразиме децата, така ли е? Както казах нещата не са такива каквито изглеждат и съм казал и причината, че съм щял да имам брат или сестра и съм я изгубил, и сега просто ми е мъчно един вид.
И аз да бях страничен човек и някой да ми каже че има влечение към деца със добри намерения, и аз щях да реагирам така, но работата е такава че съм се изразил грешно и за това всеки от вас си мисли нещо което Не е вярно.
Както казах имам си приятелка на 17 години, но се срещам и със деца след училище, някой от тях ги познавам, също така и от площадката и от общи приятели или комшии. Това че се привързвам към тях или че някои от тях ги имам като сестра не ме прави педофил мисля. Поясни повече за педофилията че да се светна моля те, какво означава за тебе това, нали е сексуално влечение или възрастен който се интересува от деца със цел да блудства и ги опипва и да се възползва.
Поясни ми моля те.
Ако не се лъжа, а и двамата знаем, че съм прав, вече три пъти ти обясних, че самата дума педофилия може да е по- общо понятие. Разбира се в българския се използва като вид психическо заболяване или нещо подобно (не знам какво е точно според психологията/психиатрията).

От моя гледна точка това не е ненормално/неморално поведение. Просто за себе си не го приемам защото не обичам малки деца, дори и по- малките ми братовчед(к)и.