.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Провери какво означава παιδί, какво означава φίλεω и тогава пак ела да словоблудстваш.
    Ти направи още 1000 справки и тогава говори каква любов какво представлява. Човешкия мозък не е просто съставен, а думата обич не включва 1 значение.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    а думата обич не включва 1 значение.
    Нали и аз това се опитвам да кажа.

Нали и аз това се опитвам да кажа.
    А тебе правилно ли те разбирам, мразиш деца, и всеки който обича деца или сестрите си значи е педофил.
    Познавам едно момче на 19 години, има сестра на 8, и хич не се интересува от нея, тогава ще говорите лошо за него, ако си я обича пък значи е педофил по твоята логика.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от milen11 Виж мнението
    Познавам едно момче на 19 години, има сестра на 8, и хич не се интересува от нея, тогава ще говорите лошо за него, ако си я обича пък значи е педофил по твоята логика.
    Няма да говоря лошо за него.

Теб когато те наричам педофил имам предвид, че обичаш деца (да си играеш с тях, да сте приятели, да ги учиш както казваш) и нищо повече.
    Последно редактирано от inewton : 10-21-2015 на 18:47

Няма да говоря лошо за него.

Теб когато те наричам педофил имам предвид, че обичаш деца (да си играеш с тях, да сте приятели, да ги учиш както казваш) и нищо повече.
    А ти ако имаш дете на сила ли ще го правиш? Това не е педофилия.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    А ти ако имаш дете на сила ли ще го правиш? Това не е педофилия.
    Аз като имам дете ще го възпитам така, че да не го мразя. Не съм казал, че мразя всички малки деца, но на повечето родителите им са проспали детството им, откъдето идва и проблема на самите деца. Те не са виновни, че са лигави, тъпи и т.н.

Аз като имам дете ще го възпитам така, че да не го мразя. Не съм казал, че мразя всички малки деца, но на повечето родителите им са проспали детството им, откъдето идва и проблема на самите деца. Те не са виновни, че са лигави, тъпи и т.н.
    щом мислиш по този начин значи все още не си готов за деца. Иначе ако станеш баща ще си измениш най вероятно начина на мислене.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си