Вижте какво!!! Нека да се изясним и да приключим със глупостите, нека да питам и кажа по друг начин.
Първо нали знаете че човешката психика е различна и всеки разсъждава различно. Някои от вас са примерно на 20 години и сега разсъждават по един начин, но като станете на 40 ще разсъждавате по друг начин.
Вината е моя за тези отговори защото не съм се изказал правилно. За това нека да започнем така и да ви задам няколко въпроса.
Нормално е човек като разбере че някой батко като мене като има влечение към деца и да си помисли най лошото за педофилия и подобни, но в този случай нещата са различни, и съм сигурен че ако заглавието беше написано по друг начин и думата ВЛЕЧЕНИЕ я намаше в заглавието отговорите може би щяха да бъдат различни.
Ако аз съм на вашето място, и някой да публикува че има влечение към деца и аз щях да отговарям като вас.
Сега ще изключа понятието ПЕДОФИЛИЯ, и ще поясня защо, защото аз нямам сексуално влечение към деца и това Не ме прави такъв, щом нямам лоши намерения значи работите Не са чак толкова зле, за това искам и да ви помоля и вие да спрете да ме наричате такъв. Първо да погледнем нещата от по закон. Първо в закона няма понятието приятелство, гаджета или ходене. В закона пише че ако пълнолетно лице направи опит за изнасилване или блудство със малолетна (под 14 години) се наказва, ако се съвъкупи или има сексуален контакт със малолетно лице (под 14 години) се наказва, това са причините за наказване по закон, иначе закона няма нищо против малолетна да е приятел със пълнолетен. Също така, по закон ако момичето има 14 години, има право да прави доброволен секс със пълнолетно лице, което означава че 14 годишна може прави секс и със над 20 годишен младеж, но понятието приятелство не съществува. Всички ги знаем сегашните момичета как се контят и че много от тях на по 14-15-16 години губят девствеността си, но тук ставаше въпрос за секс, а в моя случай аз Не искам секс, а приятелство. На повечето малолетни момичета (13 годишни примерно) имат приятелки на по 16 години да кажем, а тези 16 годишни ходят със младежи като мене и от там идва цялото запознанство.
А вие какво си мислите че 13 годишните на училище не познават големите батковци от 12 клас ли примерно.
Сега въпрос към всички родители и към тези които не са родители. Имате деца, или някое малко момиченце да кажем 13 годишна, тя излиза не знаете със кого ходи и какво прави нали, но все пак тя се сприятелява със някой младеж на 20 или 21 години, още не сте го видели, какво първо ще ви мине през главата? Ами ако примерно момчето е добро и свястно и като го видите ще разберете че можете да му имате доверие, ами ако дъщеря ви го представи като добър приятел, а не някой който се крие как бихте реагирали? Да кажем че се запознаят на площадка или когато вашата дъщеря се прибира от училище. Тук има няколко варианта. И аз ако съм родител ще реагирам по следния начин.
Първо Не бих го определил като педофил, и то само защото са се запознали, запознанството не е незаконно, и това че са се запознали не означава че е педофил, ако наистина се сближат и ако това момче се представи и на родителите това означава че е наистина момчето е свястно и няма причина за тревога, но ако се крие от родителите и се интересува от момичето, то явно нещата Не са на добре, и може би иска да я мине и после да я зареже. Нали разбирате?
Ясно е че децата са наивни и лесно могат да го отнесат, колко му е на някой батко да я излъже и после да се чудим какво да прави, но тука си говорим за един вид престъпление, но ако няма престъпление и наистина момчето няма подобни намерения, вие какво няма да позволите това приятелство ли?
Още повече че повечето непълнолетни момичета на по 15-16 години ходят със батковци на моята възраст, и правят много неща, излизания, дискотеки, секс, а никой не им държи сметка и родителите не знаят със кого ходят и какво правят.
Значи по закон 14 годишна може да прави секс със пълнолетен, 16 годишните момичета са като каки вече и правят каквото си искат, а ако момичето а малко под тази граница (13 годишна) не може да има приятелски отношения със пълнолетен ли?
Аз така тълкувам нещата, вие си знаете!!!