.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    nenormalnica
    Guest

Unhappy проблемите след първия път

здравейте на 16 съм *момиче* и преди 4 дни ми беше първият път. Пихме малко водка и се отпуснахме... та не боля почти като проникваше и всичко беше перфектно. Секса беше уникален, той ми позволило да вилнея, бях отгоре, кучешката та продължи 4 часа и малко.И двамата бяхме изненадани колко добре се справих. Всико беше наред. Той през половината време ползва презерватив ,но после не ,но и след това не свърши нито веднъж в мен,но за всеки случай на 2 ден пих противозачатъчни .... обаче ми изникна не знам как да го кажа един проблем :/ появи ми се кърваво течение,което мирише неприятно и когато пишках първите 2 дни ме пареше...та страх ме е да няма някакъв проблем да сме разкъсали нещо или да сме направили някоя глупости. Той беше нежен аз бя по-щура, правихме го доста пъти даже прекалихме като за пръв път.

Мега фен
    Това кафявото може да е мозък.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Важното е, че си си направила кефа, ко те бърка

Цитирай Първоначално написано от nenormalnica Виж мнението
    Той през половината време ползва презерватив ,но после не ,но и след това не свърши нито веднъж в мен,но за всеки случай на 2 ден пих противозачатъчни ....
    Как ще пиеш противозачатъчни на 2ри ден след акта, те се пият от първия ден на цикъла по схема и се изписват от гинекологг, не се взимат ей така когато ти скимне. Противозачатъчните са за предпазване от бременност, а не да предотвартяват такава за тая работа е хапчето Ескапел. Ако стане гаф до 3 дена се взима ескапел, то е за спешна контрацепция, ако партньора ти свърши в теб и не се пие често защото е хормонална бомба и ти разбърква организма. Относно кърваво течение и паренето може да те е протрил щом сте го правили доста време или ти е дошъл цикъла.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Няма да се учудя, ако именно на спешната контрацепция казва *противозачатъчни*.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Няма да се учудя, ако именно на спешната контрацепция казва *противозачатъчни*.
    Или е било ескапел или са си били точно противозачатъчни.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Скорпионка Виж мнението
    Или е било ескапел или са си били точно противозачатъчни.
    Нищо чудно да са били Тик Так

Няма как да е тик так, това да не са бонбонки случайно ескапела си го пиеш като такива както и противозачатъчните ги пиеш когато си искаш.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си