Предпочитам Кока Кола, ама като няма и Пепси пием.
Та да започваме...

Не го приемам като пристрастяване, но има дни, в които просто усещаш, че ти се пие Пепси, нямаш логичен повод, като уиски или ром, с които да го смесиш например, нито ядене, с което да върви, но просто знаеш, че трябва да отидеш до супера, да си купиш едно бутилче и да си го изпиеш с кеф.

Има нещо доста привлекателно в този вкус, сякаш пиеш от бутилка, пълна с щастие. Харесва ми чувството да пия щастие.

По принцип цената е разумна и ме устройва, но не и в Събота сутрин. В Събота сутрин никоя цена не ми е по джоба. Но пък кой започва сутринта с газирано?

Ако никога не си пил Пепси, трудно ще разбереш от рекламата какво ти се предлага. Виждаш само сдухани хора, които отпиват от вълшебната бутилка и стават щастливи. Отново се връщаме на темата за щастието в бутилка.

В магазини и павилиони има и Пепси, и Кока кола. Забелязала съм обаче, че по заведенията имат или едното, или другото. Става въпрос за конкуренция явно, едни заведения работят с дистрибутор Кока Кола, другите с Пепси, или дистрибутора беше Миринда?!

Надявам се да съм свършила малко полезна работа. Вярно, че се развихрих малко, но опитах да запазя позицията на потребител и да отговарям по същество.