.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 106 от общо 106
    Естествено, че се занимавам само с пълнолетни, господин папа. А греховете ще ти ги изповядам като му видя края, благодаря. Да считам ли бутането на носа в работите на големите за приключило?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от z1p0 Виж мнението
    Естествено, че се занимавам само с пълнолетни, господин папа. А греховете ще ти ги изповядам като му видя края, благодаря. Да считам ли бутането на носа в работите на големите за приключило?
    Аз не съм папа, мисля че автора говореше за истинския.

А кои са "големите"?

Ще помоля модераторите да заключат тази тема. Беше грешка, че я пуснах. Извинявайте за неудобството.

Колко пари даваш

Темата е за 18+
    Игнорирай я!!! Видях ти профила, че си на 15. И между другото как на тези години си мислиш за нещо подобно? Аз на 15 си играех на една локва с лодки от дървени клечки. Секс ми беше последното нещо в главата. Знам, че вие момичетата се развивате по бързо от нас момчетата, ама въпреки всичко 15 е много ранна въздраст.

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от Stefstbg Виж мнението
    Темата е за 18+
    Игнорирай я!!! Видях ти профила, че си на 15. И между другото как на тези години си мислиш за нещо подобно? Аз на 15 си играех на една локва с лодки от дървени клечки. Секс ми беше последното нещо в главата. Знам, че вие момичетата се развивате по бързо от нас момчетата, ама въпреки всичко 15 е много ранна въздраст.
    И защо така мислиш ? Докато "мъжете" са 5-ти клас и "жените" 5 клас то "мъжете" са 2-ри клас а "жените" поне 8-ми ако ме разбра,... тъй че нищо не ти пречи да и помогнеш... Не съм ли прав ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си