Благодаря ти за обширното мнение, наистина съм съгласен с всичко, което каза, а и с всички други също. Днес говорих с нея сериозно. Оказа се, че не се е чувствала щастлива и последните 3-4 месеца от връзката се е чувствала ужасно, но все пак е търпяла, защото си е мислила, че все пак има шанс, но накрая се отказала. Обвини ме в това, че комуникацията ми "куца", а когато това куцало в една връзка това значело, че е обречена. Не съм съгласен с нея, но няма много голямо значение. Каза ми , че вече няма никакви чувства към мен, за сега не иска да се виждаме, което според мен преведено значи, че изобщо няма да се виждаме повече, можем да си пишем, но не постоянно, което отново е същото.

Като цяло не ме боли толкова, че връзката е приключила, защото виждах, че нещата отиват на там въпреки всичките ми усилия, а се разочаровах изключително много от нейното държание след раздялата, никога не съм си мислел, че е възможно човек, с който си преживял толкова много изведнъж да се откаже от теб напълно.