.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Как да и го кажа?

Значи, историята е такава : Аз съм момче на 16 години и си харесвам едно момиче, което е с близо 2 години по-голямо от мен. Ама много я харесвам!! Та .. ние двамата се познаваме от близо 10 години и винаги сме си били добри приятели. От доста време изпитвам нещо към нея, даже тя е първото момиче, в което съм се влюбвал и тя винаги ще има място в сърцето ми. Проблемът е че тя винаги си е имала приятел и аз никога не съм имал възможността да и кажа какво изпитвам към нея. До сега това не беше проблем но наскоро започнахме да се сближаваме повече от обикновено и това събуди онези чувства в мен. Не знам дали е от пубертета, но напоследък мисля само и единствено за нея и за това как да и призная чувствата си. Дори съм решил в най скоро време да и го кажа. Искам да отбележа, че тя в момента си има приятел и не искам на заставам между тях, а просто да й покажа чувствата си , защото имам чувството , че ми тежи. Та молбата ми към вас е да ми помогнете по какъвто начин можете , защото се чувствам в безизходица. Благодаря!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ох, ами.. малко трудно положение, но това е любовта в крайна сметка.
    В тази ситуация има няколко варианта, които могат да се случат. Единия вариант е, (който е най-вероятен), че като й споделиш всичко това в началото ще иска време да го обмисли и може би няколко дена няма да иска да се виждате. (до тук е напълно вероятно, че това ще се случи) А и все пак в момента тя си има приятел и може да го приеме доста остро. Вие сте приятели от дълго време, т.е. може и да се чувства предадена от теб, защото в последно време ти си гледал на нея с различни очи и "скрита" мисъл, докато тя гледа на теб чисто приятелски. Правела ли е някакви по такива намеци спрямо теб? Някакви закачки, по-особени приказки? Защото може и да ти е давала сигнали, но момчетата не винаги ги забелязват. Което довежда до вариант 2: чакала те е, но през това време се появяват и други момчета в нейния кръг и тръгва с тях.
    Всъщност има ужасно много варианти на тази ситуация. Първо се увери дали тя изпитва нещо към теб, защото има и вариант да я изгубиш ако не приеме думите ти за "добре дошли"? Също така е и относително от колко време е с новият си приятел, тъй като може и чувствата с него да са по-силни в този момент.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Ами да ти кажа от доста време е с новия си приятел, но не мисля че нещата между тях са толкова задълбочени - поне така знам от нейни приятелки. Плюс това не мисля, че ще го приеме остро както казваш, но и това е повод за размисъл. А по въпроса за намеците, от 2-3 седмици сме станали изключително близки - гушкаме се, тя седи в мен от време на време и си приказваме за доста лични неща, което не е нормалното ни поведение. Все още се чудя какно да правя, но Благодаря че ми даде поводи за размисъл.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Отдръпни се от нея. Така или иначе ако и кажеш приятелството ви ще приключи, а ако не и кажеш ще се измъчваш. Няма смисъл да натоварваш себе си и нея с такъв разговор.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ами да, като цяло това, което каза Екзотика ще се случи. Но съм наясно, че е много трудно просто ей така да се отдръпнеш от някого и ще продължиш да се бориш. Понякога жените сме странни, тъй като можем наистина да даваме грешни намеци, но понякога и даваме съзнателни намеци. Затова и сме трудни за разгадаване. Когато ни е весело можем наистина да се държим по един такъв начин, с който даваме грешна представа на другиго. Освен наистина да провериш как се държи с теб и какво мнение има. Няма да й го казваш веднага, но леки закачки пускай и виж дали ще ти отвръща, дали няма и тя да се включи в "играта" със закачките.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Еее дайте някакво позитивно мнение, че саднах

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от Multikillerrr Виж мнението
    Еее дайте някакво позитивно мнение, че саднах
    Явно вече си решил кво да правиш...
    Съветвам те да изчакаш докато скъсат с сегашния си обаче инак става мазало.

И тия работи не се казват, а се показват. Късмет.

Съгласен съм с теб. Просто имам чувството, че изпускам много важно момиче от своя живот като чакам и не предприемам никакви действия по въпроса. А най - кофти е че току що разбрах, че днес имат годишнина . А за това , че тия работи не се казват , а се показват мисля , че доста ясно съм и го показал просто тя не е такова момиче, което да изневерява на приятеля си. Засега ще почакам още, но не знам колко ще издържа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си