Значи, историята е такава : Аз съм момче на 16 години и си харесвам едно момиче, което е с близо 2 години по-голямо от мен. Ама много я харесвам!! Та .. ние двамата се познаваме от близо 10 години и винаги сме си били добри приятели. От доста време изпитвам нещо към нея, даже тя е първото момиче, в което съм се влюбвал и тя винаги ще има място в сърцето ми. Проблемът е че тя винаги си е имала приятел и аз никога не съм имал възможността да и кажа какво изпитвам към нея. До сега това не беше проблем но наскоро започнахме да се сближаваме повече от обикновено и това събуди онези чувства в мен. Не знам дали е от пубертета, но напоследък мисля само и единствено за нея и за това как да и призная чувствата си. Дори съм решил в най скоро време да и го кажа. Искам да отбележа, че тя в момента си има приятел и не искам на заставам между тях, а просто да й покажа чувствата си , защото имам чувството , че ми тежи. Та молбата ми към вас е да ми помогнете по какъвто начин можете , защото се чувствам в безизходица. Благодаря!