Не съм на твойто мнение,все пак това е някое момиче,което си срещнал на улицата да те покани да излезеш с нея!Ти били го направил-да излезеш с нея без да я познаваш,а и има разлика!
На какво да я поканя?Ние нито си говорим нито си пишем нито нищо!Аз честно казано направих тази тема за да ви помоля за съвети как да оправя "relationship"-па!За сега мисля че ще се пре*ба ако я покана на среща!
Мале , мале какъв проблем го направи , сега сериозно . Момичетата са странни същества не се опитвай да ги разбереш , не си приличаме по начин на мислене . Така това е въведението ....
Харесваш я от няколко месеца и правиш НИЩО по въпроса, защото ... ?
Чакай да отгатна. Да не е понеже те е страх да те отхвърли? Единствената ти опция. Едничкия смисъл на живота ти. Твоята принцеса ,жаба,гъска ......
Няма значение дали я заговоряш на улицата , в даскало ,пред огледалото на тоалетната и така нататък , важното е да излъчваш самоувереност и да не се притесняваш, каниш я да излезете някъде и разговора ще потръгне . Реплики от ще чакам подходящ момент да я заговоря... Много ми напомня на женското "ще почакам принца на бял кон".
Подходящият момент се създава, не се чака.
Сега същинското махни ги тези фейсбуци , вайбъри и тн.т отдай се на удоволствието от общуването и пак ще се повторя излезте някъде може в междучасието да се разходите в училищния двор евентуално ако нямаш друг избор в крайна сметка просто не трябва да чакаш ,а да действаш .И въпросчето за милиони ,това с лигавенето, правите го за да привлечете внимание или .... ?
http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря! )