.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Изобщо да не ти пука. Действай както ти сметнеш за добре.

Честно казано не знам,знам че много харесва да чете книги и научава всеки ден нещо ново за нея!Днес `и писах,но тя не ми отговори!

Не съм на твойто мнение,все пак това е някое момиче,което си срещнал на улицата да те покани да излезеш с нея!Ти били го направил-да излезеш с нея без да я познаваш,а и има разлика!

Идете някъде с класа (приятели) на кънки, на кино и така ще имаш основание да я поканиш

На какво да я поканя?Ние нито си говорим нито си пишем нито нищо!Аз честно казано направих тази тема за да ви помоля за съвети как да оправя "relationship"-па!За сега мисля че ще се пре*ба ако я покана на среща!

Покани я на кино-старият номер

за жалост не става,понеже трябва да пътуваме
    Последно редактирано от jojomak : 11-03-2015 на 14:50

Мале , мале какъв проблем го направи , сега сериозно . Момичетата са странни същества не се опитвай да ги разбереш , не си приличаме по начин на мислене . Така това е въведението ....
    Харесваш я от няколко месеца и правиш НИЩО по въпроса, защото ... ?
    Чакай да отгатна. Да не е понеже те е страх да те отхвърли? Единствената ти опция. Едничкия смисъл на живота ти. Твоята принцеса ,жаба,гъска ......
    Няма значение дали я заговоряш на улицата , в даскало ,пред огледалото на тоалетната и така нататък , важното е да излъчваш самоувереност и да не се притесняваш, каниш я да излезете някъде и разговора ще потръгне . Реплики от ще чакам подходящ момент да я заговоря... Много ми напомня на женското "ще почакам принца на бял кон".

Подходящият момент се създава, не се чака.

Сега същинското махни ги тези фейсбуци , вайбъри и тн.т отдай се на удоволствието от общуването и пак ще се повторя излезте някъде може в междучасието да се разходите в училищния двор евентуално ако нямаш друг избор в крайна сметка просто не трябва да чакаш ,а да действаш .И въпросчето за милиони ,това с лигавенето, правите го за да привлечете внимание или .... ?

http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря! )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си