- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Halloween
Здравейте,всички.
Относно Хелуин искам да ви помоля за идеи за костюм.
Трябва да е нещо лесно защото междучасието за преобличане е кратко.
ЗА жалост не мога да използвам грим защото класната ни е против да носим грим в училише.
Нямам възможност да си купувам нещо специално.
Искам просто маска и костюм
Последно редактирано от NelyDanailova04 : 10-20-2015 на 16:27
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Бъди вещица или вампир. За вещерският костюм ще ти трябват черни дрехи и черна шапка, а за вампирският - наметало и дрехи по твой вкус. Надявам се помогнах.
фък хелоуин
вместо да даваш излишни пари за тъпи костюми, които само ще удвоят талията ти и ще те направят да изглеждаш по-стара помогни на социално слаб човек като мен
Предполагам си от идиотите които не харесват хелуин, защото не е български празник. Какво от това? Кое му е лошото да се маскираш и да отидеш с приятели да събираш бонбони, може да изрежеш някоя тиква и да сложиш свещ вътре. Някои хора са много жалки (включително BeeKeeper)
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Трябва бе човек, не го ли разбра?
Трябва да почитаме духовете на убитите келтски войни, които са живели на майната си от БГ и не са допринесли НИЩО за нашето съществуване.
Трябва да се правим на Американци и Англичани просто щото е забавно не щото има смисъл.
Пък наще празници не били хубави. Ако искате да се маскирате си има карнавали по градовете.
Що се отнася до просенето на лакомства, нали се сещате че това е един вид подавка?
В България на това му викаме задушница!!