- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ! Дали я обидих?
Преди няколко дни едно от най-яките момичета в класа ми призна че ме харесва, а аз като някой тъпанар се извърнах на другата страна с лека усмивка и не и казах нищо.Аз я харесвам, но просто исках да си продължим с леките закачки и да не се стига до по-сериозни неща.Та кажете, как мислите се е почувствала и какво бихте казали вие ако сте в моето положение?Тоест, как да не и казвам, че я харесвам, но в никакъв случай да не и казвам, че не я харесвам? Как трябваше да отговоря, за да не я обидя, но и да не се разкрия?
Последно редактирано от MihaelOGV : 10-30-2015 на 16:20
Почувствала се е отхвърлен парцал ся аз ако бях на твое място ще я пречакав и ще я хвана за косата и ще я изблъскам в кенефа...
А така, нека разбере какво ни е на момчетата като ни отрязват деликатно.
Ei kaltak raskrii se kato penis we, kosa kriish merizlivgei , shte isposnesh kakata
da ne vi izblaskam az v kenefite 6ot kafto sam ot lo6ite ne 4e se fala ama pi6kata mi e kolkot gradinski 4ervei
Почуствала се е отхвърлена :-\ .На твое място бих й се извинил и бих й казал че е хубава и симпатична и че не искам да я губя като фр![]()
Здрасти. Казах на приятеля ми,че не ми доставя удоволствие,като си вкарва пръста във вагината ми,защото наистина е така. Дали съм го обидила?
Не е трябвало така да правиш.
Еми човече, казваш й че за момента искаш да сте приятели и това е останалото времето ще покаже.