.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    MihaelOGV
    Guest

Question Помощ! Дали я обидих?

Преди няколко дни едно от най-яките момичета в класа ми призна че ме харесва, а аз като някой тъпанар се извърнах на другата страна с лека усмивка и не и казах нищо.Аз я харесвам, но просто исках да си продължим с леките закачки и да не се стига до по-сериозни неща.Та кажете, как мислите се е почувствала и какво бихте казали вие ако сте в моето положение?Тоест, как да не и казвам, че я харесвам, но в никакъв случай да не и казвам, че не я харесвам? Как трябваше да отговоря, за да не я обидя, но и да не се разкрия?
    Последно редактирано от MihaelOGV : 10-30-2015 на 16:20

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Почувствала се е отхвърлен парцал ся аз ако бях на твое място ще я пречакав и ще я хвана за косата и ще я изблъскам в кенефа...

Мега фен Аватара на RapExotic
    А така, нека разбере какво ни е на момчетата като ни отрязват деликатно.

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    А така, нека разбере какво ни е на момчетата като ни отрязват деликатно.
    Едно е да е деликатно друго е направо...

sumaotis
    Guest
    Ei kaltak raskrii se kato penis we, kosa kriish merizlivgei , shte isposnesh kakata

for6en
    Guest
    da ne vi izblaskam az v kenefite 6ot kafto sam ot lo6ite ne 4e se fala ama pi6kata mi e kolkot gradinski 4ervei

for6en
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sumaotis Виж мнението
    Ei kaltak raskrii se kato penis we, kosa kriish merizlivgei , shte isposnesh kakata
    t0p k3k3rino

Почуствала се е отхвърлена :-\ .На твое място бих й се извинил и бих й казал че е хубава и симпатична и че не искам да я губя като фр

Здрасти. Казах на приятеля ми,че не ми доставя удоволствие,като си вкарва пръста във вагината ми,защото наистина е така. Дали съм го обидила?

Не е трябвало така да правиш.

Еми човече, казваш й че за момента искаш да сте приятели и това е останалото времето ще покаже.

Пропиля си шанса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си