- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зверски объркан
Здравейте, драги съфорумници!Не смятах, че някога ще ми се наложи да пиша тук, но ето че след няколко години пак го докарах до "куцото"...Ще ви обясня ситуацията накратко, защото проблема е адски огромен...Имах си приятелка преди 3 месеца...За жалост се принудихме да се разделим заради "психически болната" и сестра, която реши, че е влюбена в мен и не спря с цирковете и филмите...Та разделихме се...И както се предполага това за мен беше зверски труден етап...Та като всеки "идиот", вместо да се взема в ръце аз го хванах през къра.Купони,вили,хижи и прочие...и в един момент осъзнах, че не може да продължава така..Та аз тъкмо завърших 12-ти клас..целият живот е пред мен...Взех се в ръце, подадох си молба за работа и ме взеха още на следващия ден.Започнах работа и всичко беше окей в началото..Но на втората седмица започнах да се чувствам отпаднал,болеше ме стомаха зверската и в дадени моменти аз просто сгъвах на плочките като малко момиченце...Изтърпях известно време, но всеки си има лимит на търпимост и накрая се наех и отидох на лекар...Оказа се, че операцията ми от бебе се влошава (пилоростеноза) и от там...от нередовното хранене и хранене с "боклуци" заради болките съм тръгнал да развивам и гастрит...Съобщиха ми, че имам 9 месеца да се оперирам повторно (в най - добрия случай) , в противен случай няма да ме бъде...Тази процедура ще ми струва скромните 5000 лева. - нищо, че съм здравно осигурен.Отказах...нямаше как да съобщя това на родителите ми (живея с баба ми)..Има кръвно и редица други проблеми..Просто ако и бях казал и това щях да я довърша..Не исках никой да знае освен най - добрият ми приятел...Но както се очаква от уста на уста разбраха доста хора...а именно и бившата ми приятелка..Беше меко казано полудяла, от цитирам "безумието ти" ... Беше на косъм да се разплаче, развика ми се и цяла седмица не спря да ме моли да отида на лекар и да направя операцията...Изтърпях няколко дни, но просто не можех да продължавам да я гледам така..Винаги съм я обичал повече от себе си и се съгласих...Днес бях на лекар..Утре ме вкарват по спешност в окръжна, защото от цялото това овъртане със се влошил....Та проблема ми е...Как да кажа на баба ми...Просто при мисълта да и съобщя подобно нещо меко казано изтръпвам..а вече няма как и да скрия.По един или друг начин ще разбере,но смятам че е най - правилно да е от мен?Другото което е...Бившата ми приятелка, за коята говорих по - горе...Водихме дълги и широки разговори, от които се разбра че сме направили зверска грешка, че сме се разделили..Но мен параноята меко казано ми е в повече последните няколко дни..и все си мисля, че го прави само и само да се оперирам?Как смятате вие?Знам, че ви звучи абсурдно, но просто прекалено дълго време се правих на силен, а утре така или иначе влизам в болница и страха меко казано ми ебава майката..Постоянно си мисля какво ще стане, ако не се оправя и какви ще са последствията за нея, тъй като тя скоро загуби родител...Извинявам се да дългата шлйокавица и хаотичното ми писане..Просто..разберете ме![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
На нея наистина и пука за теб и си е ясно, че има чувства към теб още. Оправете се. Бъди спокоен, дано всичко е наред и да се оправиш скоро! Дай и да бъде до теб в този момент.
А за баба ти, просто и кажи.. не си мълчи. Все някак ще го преживее, нормално е да се притесни жената, но няма как. Тя ще те успокои, не се шашкай толкова.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Да,но както казах и по - горе..Тя скоро загуби родител и това меко казано я промени доста..Не виждам, ако се случи нещо с мен, как би могла да се справи сама..Честно казано изобщо не ме е страх, че може да стане главно нещо с мен някакси се примирих с тази мисъл, но за сметка на това не мога да си представя лош развой на ситуацията какви последствия би имал за околните...
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря!)