.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Дали го обидих?

Здравейте! Казах на приятеля си,че не усещам удоволствие,като си вкара пръста във вагината ми,защото е така. Дали де е обидил и как мога да му се извиня?

еми.. покажи му, че държиш много на него, говорете си и като цяло му кажи, че е по-добре да знае това което мислиш отколкото да премълчаваш нещата.

Аз му го казах това,мисля,че той не се сърди. А имам още един въпрос-искаме да правим секс,но на мен ме е малко страх. Как да го преудолея? Благодаря предварително.

Не разбрах за какво трябва да му се извиняваш

Кажи му,че ще бъдете на мляс мляс и набии му една змиорка.. за да не получите трети член в семейството

Цитирай Първоначално написано от Beyonce0134 Виж мнението
    Аз му го казах това,мисля,че той не се сърди. А имам още един въпрос-искаме да правим секс,но на мен ме е малко страх. Как да го преудолея? Благодаря предварително.
    Ако искаш да му се отдадеш относно секса, има хиляди начини, но е желателно ако ще ти е първи път
    да използваш лубрикант, за да стане по-лесно и също така може да се почерпите предварително, за да се отпуснете поне малко.

Какво имаш предвид под
    Цитирай Първоначално написано от Beyonce0134 Виж мнението
    не усещам удоволствие,като си вкара пръста във вагината ми
    ?

http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря! )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си