.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Дали е бременна?

Здравейте!
    Навярно има такава тема но не мобах да намеря нищо което да ми помогне, явно и толкова съм търсил. Та да се върна на въпроса, ако е възможно да ми отговори някой, снощи правих секс с едно момиче обаче не знам дали не сме направили глупост ,тъй като по време на акта се усетих, че ще "свършвам" и го изкарах но съм сигурен на 100%, че вътре не съм изтървал нищо, след което се измих и след около 10тина минути продължихме отново и така 3 пъти като цяло.
    Въпросът ми е дали има вероятност от забременяване.
    Благодаря на хората които ще ми отговорят на въпроса!

Мега фен Аватара на Dwyd96
    100% е бременна, но понеже зачеването не е било по нормалния начин, детето ще се роди анално. Което ще увреди мозъка му и ще заприлича на баща си.
    П.с аз да не съм медиум да знам дали в спинозната вагина на гаджето ти е влязло сперма и дали е била в овулация -.-

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В кой ден от МЦ сте го правили? Тя била ли е малко преди/в овулация?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Darkside98 Виж мнението
    ...дали не сме направили глупост ,тъй като по време на акта се усетих, че ще "свършвам" и го изкарах но съм сигурен на 100%, че вътре не съм изтървал нищо, след което се измих и след около 10тина минути продължихме отново и така 3 пъти като цяло.
    Въпросът ми е дали има вероятност от забременяване.
    Понеже 1 път фал не е достатъчен, реши да потретиш за по-сигурно, а ?! Купете си презервативи бе хора, стига правихте простотии като в каменната ера!

Супер фен Аватара на Pug_306
    Абе и то без презервативи става, ама като не могат да се усетят кога свършват, как да стане ...

ducyy
    Guest
    От проста математическа гледна точка след 9 месеца ще имаш 3 деца. Честито!

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас
    Мисля, че по-важният въпрос в случая е дали ти си бременен.

Не занимавай аудиторията с глупости. Изчакай 2-3 седмици и купувай тест за бременност!

Помпай здраво, като дойде проблема на главата ще му мислим, човек не може да се отдаде на страстта, мислейки постоянно за някакви неща който могат да се случат.

http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря! )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си