- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- курва ли съм
Здравейте.
Аз съм момиче на 14. Преди два месеца направих някои грешки.Не знам какво ми стана, но се случи и сега не знам какво да мисля за себе си. Много ме е срам. Ами стана така че направих по една св*рка на мн близки приятели ( поне така ги чувствам) единият от тях обаче не може да си мълчи и каза на най-добрата ми приятелка и на неговият най-добър приятел. Преди това се случи още една случка. На кратко бих ч*кия на едно момче (и него го познавам, приятели сме). Всичко това стана защото ми беще интересно. Преди не бях такава мисля че е заради хормоните нз? Сега мн съжалявам за това което съм направила.Някои казват че съм курватака ли е? Бъдете изкренни ще го понеса.
Нищо, чадо. Важното е, че се покайваш. Дори и пак да го направиш, ще ми се изповядаш и готово.
nikoi nqma da me izpovqdva
Тогава ще трябва да те обявим за блудница. Но ако все пак решиш да се изповядаш отиди при истински свещеник (т.е. при мен), не при някакви еретици.
troll
ако беше истинска случка, щях да кажа, че си просто доста объркана, и имаш нужда от внимание и си го намерила по най-лесната плоскост..
+ хората са жестоки и осъдителни винаги.
никога не е добре да грешиш. никога не е добре да грешиш публично.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Брао, не само, че си.. ама и известна ще ставаш : ) Поздравления. Дано, да не са ти от даскалото, защото вече цялото даскало знае.
Не си курва, ти си истински приятел от който всяко момче има нужда!
Не бих се учудил ако тая изповед се превърне във възстановка на живо!
Авторката поне вече знае, че момчетата обичат да се хвалят!
Тука ме убивате с коментари..![]()
Иначе к'во ти пука дали си курва или не, духай си спокойно.
![]()
http://goo.gl/forms/ylSKWjgNFc Много ви моля, мили хора, да попълнете моята анкетка, защото утре в университета доцента ще ме направи на решетка !!! Много благодаря!)