.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Каша ^^

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    Не искам да подценявам състоянието ти, но мисля, че малко преиграваш. Това си е нормално за повечето тийнове де, много хора сме минали през такива депресивни периоди. Мислиш си, че живота ти е ад, не ти се живее, не виждаш смисъл и мислиш, че не ставаш за нищо. Ами докато го мислиш, е така. Трябва просто да се стегнеш и да повярваш в себе си. Упоритост, постоянство, открий нещо, или някого, което да те мотивира да се бориш и да успяваш.
    Може и да преигравам, но приемам всичко навътре. Защото всички, ама всички тийнейджъри, които познавам си имат компания, с която излизат. Щастливи са, въпреки някои проблеми.. Не е само това, което написах.. Както казах, дори анонимно ме е срам да разкажа..

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Lv4e Виж мнението
    Може и да преигравам, но приемам всичко навътре. Защото всички, ама всички тийнейджъри, които познавам си имат компания, с която излизат. Щастливи са, въпреки някои проблеми.. Не е само това, което написах.. Както казах, дори анонимно ме е срам да разкажа..
    Повечето "тийнове" са тъпаци със силно развито стадно чувство. Не се страхувай да бъдеш индивидуална личност.

Освен това забелязвам, че страхът ти се дължи на това как те възприемат околните. Да те осведомя, че на околните не може да им пука по-малко за теб, така че живей за себе си, не за тях.

Приятелката ти ми се струва свестен човек, който е успял да отиде по-далеч от манталитета на стадото. За разлика от теб. На 15 си, имаш няколко години да се отървеш от този манталитет. Послушай съветите ми, ще бъдеш щастлива.

Ако имаш любим предмет, започни да го изучаваш усилено още отсега.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Повечето "тийнове" са тъпаци със силно развито стадно чувство. Не се страхувай да бъдеш индивидуална личност.

Освен това забелязвам, че страхът ти се дължи на това как те възприемат околните. Да те осведомя, че на околните не може да им пука по-малко за теб, така че живей за себе си, не за тях.

Приятелката ти ми се струва свестен човек, който е успял да отиде по-далеч от манталитета на стадото. За разлика от теб. На 15 си, имаш няколко години да се отървеш от този манталитет. Послушай съветите ми, ще бъдеш щастлива.

Ако имаш любим предмет, започни да го изучаваш усилено още отсега.
    Да, имам цели и уча. Дори и да ми пука опитвам се да не го покавам. Никога не съм променила нещо у себе си, заради околните

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си