.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Unhappy За моята най-добра приятелка

Искам да ви споделя нещо, което ме мъчи от няколко месеца наред. Хората казват, че трябва да търсим грешката в себе си (намирам я тази грешка), но бих искала няколко мнения от вас...
    Лятото работих на един басейн в моя град, заедно с най-добрата ми приятелка. Обстоятелствата се стекоха така, че дойдоха и други момичета да работят с нас. Имаше колегиалност и всичко, но постепенно моята приятелка започна да се отдалечава от мен. Напуснах тази работа поради други причини и точно преди 3 месеца започнах на ново място. Докато не приключи летният сезон и плажа, на който работихме не затвори, тя не се сети изобщо за мен. Въпреки че на новата работа намерих нови приятелства, пак и звънях и й писах, но от нейна страна не беше така. Тъй като тя вече нямаше работа, говорих с шефовете ми и тя започна отново с мен. В началото всичко беше супер, двете отново заедно на работа, преди това заедно на училище и пак си бяхме неразделни. Но тя отново се сприятели толкова много с колежките от колектива, че напълно забрави за мен. Излиза с тях на кафета, пишат си, общуват си, което е нещо нормално, но имам чувството, че започвам да ревнувам от тях. Не е забранено да има нови приятелства, но не бива и да руши приятелство, създадено преди много години. И тъй като се разбрах с шефовете ми да не работя постоянно (именно тази неделя ми е последно), аз няма да имам никакъв контакт с нея. Искам някак да спася нашето приятелство, защото то е наистина важно за мен, но не знам вече какво да направя... Бих искала да чуя вашите мнения..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Звучи ми като използвачка малко. По принцип това е съвсем нормално, ако не сте бест френдс, но ако наистина тя е наясно, че за теб тя е важна, поне ти дължи да не те използва.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Точно от това се страхувам..

Дори и да не те използва.. Може би ѝ е писнало от това приятелство, търси други.. Но не мисля, че те вижда като най-добра приятелка, която те игнорира постоянно.. Аз с моята най-добра приятелка, макар и да живеем далече, винаги даваме всичко то себе си, за да се срещнем.. Не си виновна. Мисли добре.

Мега фен
    Щях да напиша, че може да не е обратна и за това да се е дръпнала от теб, но видях това

http://www.chronicle.bg/%D0%B6%D0%B8...5%D1%80%D0%BE/

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Щях да напиша, че може да не е обратна и за това да се е дръпнала от теб, но видях това

http://www.chronicle.bg/%D0%B6%D0%B8...5%D1%80%D0%BE/
    Хахах забавен си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си