- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към дамите.
Зравейте, тъй като напоследък си задавам един глупав въпрос, реших да се допитам до вас момчетата/дамите в този форум..
Става въпрос за едно момиче което засичам напоследък в една фитнес зала, Попринцип не съм лигьо/сваляч/ганстер-наркоман да се правя на интересен пред когото и да било, а спокойно си тренирам, и така...напоследък гледам доста девойки нещо се навиват да стават фитнес маниячки (което е прекрасно- по-хубаво от спортуващия човек няма), но едно момиче забелязвам,че има няма поглежда към мен, ту през рамо, ту на огледалото, ту до като си оправя косата...
Момичето е красиво,симпатично, но тъй като не си падам сваляч, нз как да подходя и се чудя аджеба кво да и кажа? И другата главоблъсканица която ми идва на главата е: Тя да не би Нещо да се припознала? Или пък съм и допаднал? Я виж ме е харесала (хах)?или пък ме смята за грозен и се оглежда подмолно?,
Какво е вашето мнение? Някакъв съвет? И попринцип ми е интересно едно момиче по-такъв начин ли се опитва да привлече вниманието на момче ИЛИ ТОВА е просто съвпадение? Да ли очаква аз първи да я заговоря или просто си фантазирам?!?
Няма да стане. Дебилен тип си. Не си лигьо/сваляч/ганстер-наркоман. Какво искаш? На останалите не им се полагат нормални социални контакти.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Отиди я заговори по някакъв начин. Все пак сте в залата, имате поне един общ интерес.
Като за начало почни да я поздравяваш, все пак се виждате често. Едно здрасти придружено с усмивка ще свърши работа.
Ако прави някое упражнение грешно можеш да я поправиш.
Като цяло е възможно и да те харесва.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Най-вероятно те харесва.Заговори я или използвай нещо за да се запознаеш с нея . Действай и пиши какво е станало .
Успех !
Заговори я! Отиди при нея и я попитай да и помогнеш ако има нужда с някое упражнение.
Виж дали сяда около барчето и дали си почива . Направи така, че погледа да ви се засече и се усмихни. Ако отвърне, значи има нещо. Когато отидох на танци, видях едно симпатично момиче да седи на столовете и да ме гледа. Направо си отидох при нея и си оставих нещата и тя се запозна с мен.
То хубава идея, но тя кляка само с лост, и малко би ми се струвало нахално..![]()
Последно редактирано от firestarter66 : 10-22-2015 на 20:57
Харесва те, не си изпускай шанса
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Питай я, нещо има ли да и се помага в съблекалните примерно да се преоблича, али бали.![]()
кажи че един приятел пита дали те харесва
иначе сериозно просто я заговори
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не давай "съвети" относно упражнения. Не бъди този, който се прави на всезнайко, най-малкото защото сигурно и ти правиш половината неща грешно![]()
Не пускай тъпи шеги, не прави сексуални намеци, не я зяпай докато прави нещо, защото ще си поредния нещастник, който се държи сякаш гъз не е виждал.
Всъщност така и не я видях повече във фитнеса, но преди дни случайно попаднах на Нейна снимка(от общ познат в фб) разгледах и профила и се оказа,че има приятел и то две години... Явно съм се заблудил и просто си е гледала към мен...Е да доста често гледаше към мен,но....