Цитирай Първоначално написано от missdelight Виж мнението
Знам,че е ужасно, това е и ЕДИНСТВЕНАТА ни причина за караниците

Той иска да му покажа ,че едва ли не вече няма да му мрънкам, да се караме затова, че ще съм по-зряла. И тогава вече да го направим.
Не му е това единствената причина, дори не мисля, че е някоя от причините.
Според мен момъкът, въпреки че не е на малко години, не се е наживял и се е уплашил от истинското съжителство. Досега е знаел, че всичко е временно и така му е било удобно. Сега обаче когато сте на път да започнете реално да градите живота си заедно, той дава заден. На всичкото отгоре ти поставя условия. Тук трябва да ти светне лампичката.
Когато искаш да си с някого, никое условие няма да те спре. А щом сам ги поставя, изводът е ясен, мотае те.

Обаче ти си само на 20. Ако беше попреминала 25те примерно, бих те посъветвала да го разкараш. На твоите години обаче имаш достатъчно време да се помотаеш, преди да заживееш с някого. Ясно е, че си си го навила на пръста това съжителство, което е напълно нормално, при положение, че връзката ви вече е преминала в някакъв вид следващ етап, но се замисли дали ти е толкова важно и наложително.
Млада си още, гледай си ученето, живей си живота, битовизмите с този или с друг няма да ти избягат.