- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Неприятно
Здравейте,от няколко дни усещам парене и сърбеж отдолу,на вагината,ужасно неприятно е. Дали може да се получи от вкарването на пръстите на гаджето ми,като аз не съм свършила? Мисълта ми е дали може да се е получило,защото не съм свършила?
Може, защо да не може, виж дали топките ти са сини.
Какви топки? Аз съм момиче.
Отиди на гинеколог защото от едно парене може да останеш стерилна, много неща могат да станат от едно парене... той може да не си е измил ръцете и да ти е вкарал някой микроб
То не е парене,по-скоро сърбеж. И има ли вероятност да е вкарал микроб,ако ме пушил преди това.
Последно редактирано от Beyonce0134 : 11-06-2015 на 21:45
Ако си е докосвал пениса преди това ( през деня, като е ходил до тоалетна ), може и да забременееш, имаш ли някакви други симптоми тип гадене, болки в корема?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Леко гадене,но сърбежа го има от 2,3 дни,а последнят път ,в който си вкара пръстите,беше преди седмица.
Както в БГМАМА биха ти казали - ОСТРА ВИРУСНА ИНФЕКЦИЯ.Пътуваш.Край.Няма те вече..
Ходи на гинеколог по най - бързия начин.Доктор Хаус все още няма регистрация във форума.
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Не е вирусна, а гъбична инфекция. Иди на лекар, няма страшно ще ти изпишат мединаменти и за 3-4 дена ще си ОК.