.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Имам сестра на твоите години...Познай К'ВО ще му се случи на някакъв такъв "23-годишен батко", ако дори посмее да и пише.Толкова ли не останаха момчета на вашите години,че бързате да пораснете...Май не виждате колко момичета на вашите години си заминаха заради подобни педобеъри...Пф.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Имам сестра на твоите години...Познай К'ВО ще му се случи на някакъв такъв "23-годишен батко", ако дори посмее да и пише.Толкова ли не останаха момчета на вашите години,че бързате да пораснете...Май не виждате колко момичета на вашите години си заминаха заради подобни педобеъри...Пф.
    Майна и аз съм на тея години и направо ми се драйфа като видя някое хубаво момиче с някой приблизително 10 години по-голям от нея. Не е ли очевидно, че никой човек с акъла си няма да тръгне да се занимава с момиче 10 години по-малко. Та мен момичетата 2-3 години по-малки ми се струват супер малки дори да си помисля за нещо с тях, пък за тея 25 годишните педофили дето зарибяват тийн момичетата кво да кажа, най-големите измекяри и изтърсаци, дето никое момиче( жена на тяхните години) не ги поглежда и за това отиват при наивните момиченца...

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Момичетата по-бързо се развиват и на 16 - 17 вече са жени, за разлика от голяма часто от пикльовците. На 23 пък ходят с някакви 30 годишни, винаги има някакъв по-голям възрастен период между жените и мъжете. Иначе на този на 23 явно просто не му се отдават жените и няма.. пари.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си