.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Промяна

Промяна

Здравейте,не знам дали тук е мястото,на което трябва да си задам въпроса,но не намерих по-подходящ раздел. Ето и въпросът ми: На 15 съм,имам руса коса,но искам да я боядисам розова,защото това ми е желание от години. Нямам намерение с боя да се боядисам,а с шампоан. Преди съм го правила,но със степче, получи се добре,хареса ми. Дали да рискувам да се боядисам? Има ли вероятност след шампоана да не мога да си върна естествения цвят?

Голям фен Аватара на lunacy
    здравей!

колкото и руса да е косата ти, искрено ме съмнява че със шампоан оцветител ще постигнеш ефект, който да трае повече от няколко измивания
    според мен нищо не пречи да опиташ все пак C:

иначе, аз съм ползвала BABY PINK на STARGAZER; въпреки че нанесох на руса коса /е, не БЯЛО РУСО, но не и тъмно русо.../ след 2 седмици нямаше и помен от розовото, не останах доволна

на твое място бих си взела някаква хубава безамонячна боя /MANIC PANIC е доста хвалена/

То аз искам за 1,2 седмици,не за повече. Благодаря ти.

С шампоаните не е траен ефекта, а и не вярвам да стане наситен цвят. Те се отмиват доста лесно, така че дори да не ти хареса, няма да имаш ядове в махането на цвета.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на baby_baby
    Е вземи си шанпоана оцветител ама нз дали имат розов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си