.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    atansov931
    Guest

Unhappy Приятелката ми е бременна,помощ..

Здравейте.Имам приятелка на 17,аз съм на 22...Миналия месец се изтървах в нея,просто не се сдържах,като си мислех че от един път едва ли не няма да хване..Но не и идваше седмица,две и реших да взема шуър чек,мислехме че е от времето,но моментално излязоха двете чертички..Изпаднахме в паника,казах и да запиша час за аборт и да остане между нас,но тя отказа категорично..решила е да ражда,но няма моето съгласие,аз не искам все още дете,не съм готов на тази стъпка,а не искам да я изоставям,толкова я обичам.Какво да правя дайте ми съвет,отчаян съм...

Мега фен
    Тази тема е за Кофата, защото бебето също ще отиде в кофата.

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Щом си го направил, ще го гледаш. Детето не е само нейно, за да я изоставиш и да бъде поредната самотна майка. Жалко е, че се водиш "мъж".

Ако наистина държи да не направи аборт, честито ви дете.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Честито чаве!

И браво на момичето!

Мега фен Аватара на Rakshy
    тва да не е цвете, че да не фане от първия път

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    сега те чака издръжка

задели си някой лев

или бъди мъж и си поеми теглото

хленчиш в нета като мамино синче
    Последно редактирано от haritov : 11-07-2015 на 16:20
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Ами след като не иска да абортира, това си е нейно решение. Тя ще го износва/На нея ще правят операция, нормално е тя да е човекът, който ще вземе решението, без да се съобразява с теб.
    Именно затова сексът е отговорна "дейност", още повече в сериозна връзка, където си имате доверие.

Надявам се, че темата не е реална, иначе много тъжно, да се роди едно дете, което не е желано и от двамата..

Успех
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от atansov931 Виж мнението
    Миналия месец се изтървах в нея,просто не се сдържах,като си мислех че от един път едва ли не няма да хване.
    Интересно ми е на какво се надяваше - без презервативи, без ескапел и после "тя е бременна - помощ!"? Както казаха и другите потребители - поеми си последствията и отговорността като мъж!

Повече се притеснявай, дали няма да те натегнат всички наказателни звена, тъй като госпожицата е малолетна!
    И другото - Каквото си сипал, такова ще сърбаш!
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Повече се притеснявай, дали няма да те натегнат всички наказателни звена, тъй като госпожицата е малолетна!
    И другото - Каквото си сипал, такова ще сърбаш!
    aз не мога да повярвам, че още не знаете кое е малолетна и кое непълнолетна, голямо невежество.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

АДСКИ ГРУБА ГРЕШКА (ИЗЛАГАЦИЯ) ОТ МОЯ СТРАНА !
    Благодаря!
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си