- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми е бременна,помощ..
Здравейте.Имам приятелка на 17,аз съм на 22...Миналия месец се изтървах в нея,просто не се сдържах,като си мислех че от един път едва ли не няма да хване..Но не и идваше седмица,две и реших да взема шуър чек,мислехме че е от времето,но моментално излязоха двете чертички..Изпаднахме в паника,казах и да запиша час за аборт и да остане между нас,но тя отказа категорично..решила е да ражда,но няма моето съгласие,аз не искам все още дете,не съм готов на тази стъпка,а не искам да я изоставям,толкова я обичам.Какво да правя дайте ми съвет,отчаян съм...
Тази тема е за Кофата, защото бебето също ще отиде в кофата.
Щом си го направил, ще го гледаш. Детето не е само нейно, за да я изоставиш и да бъде поредната самотна майка. Жалко е, че се водиш "мъж".
Ако наистина държи да не направи аборт, честито ви дете.![]()
Честито чаве!
И браво на момичето!
сега те чака издръжка
задели си някой лев
или бъди мъж и си поеми теглото
хленчиш в нета като мамино синче
Последно редактирано от haritov : 11-07-2015 на 16:20
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами след като не иска да абортира, това си е нейно решение. Тя ще го износва/На нея ще правят операция, нормално е тя да е човекът, който ще вземе решението, без да се съобразява с теб.
Именно затова сексът е отговорна "дейност", още повече в сериозна връзка, където си имате доверие.
Надявам се, че темата не е реална, иначе много тъжно, да се роди едно дете, което не е желано и от двамата..
Успех![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Повече се притеснявай, дали няма да те натегнат всички наказателни звена, тъй като госпожицата е малолетна!![]()
И другото - Каквото си сипал, такова ще сърбаш!![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
АДСКИ ГРУБА ГРЕШКА (ИЗЛАГАЦИЯ) ОТ МОЯ СТРАНА !
Благодаря!
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...