- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Потребител за pomagalo .com
Wow!Досега не съм виждала човек да си предоставя потребителското име и паролата в някакъв сайт, където влизат толкова много хора при положение, че е платил за услугата на помагало.ком.Пък ако някой толкова му трябва тази услуга може да прати един СМС и той да получи абонамент.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Пич, златен да си!!! Имаш каса уиски от мен да знаеш
+100Първоначално написано от ^Santra^
![]()
евалаПървоначално написано от MajeStic
![]()
Some things are better left unsaid!
Малиййййй!!! Благодаря ти от името на целия свят!![]()
Баси,наистина за пръв път виждам някой да прави подобно нещо
Хаха
Евала,човече ( :
и ся някой ще направи мръсно на целия форум ... винаги така става![]()
Ей, мс мн![]()
Не мога и аз да не кажа едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ , просто това е голям жест. Евала ПИЧ \/
![]()
![]()
Ухааааа, бравооооо...мерси мноооооого =D>
Благодаря за жеста!Малко хора биха направили това което ти!Мерси
Абе братлета, я вижте това линкче: http://pomagalo.up.md/
Пък после мислете за пращане на SMS-и и тем подобни![]()
Вашият абоманет изтича на 12.04.2008
Искма да ти благодаря СУПЕР МНОГО , от 3 часа търся разни сайтове и глупости за сваляне от помагало . Много ме улесни ! БЛАГОДАРЯ ТИ !Първоначално написано от MajeStic
уауу пич шапка ти свалямама аэ никога не бих го дала на всеки щото стават прецаквации
![]()
Дам... така и стана! Някой смени паролата, но след като има постоянен e-mail адрес можах да си сменя паролата успешно. Надявам се докато е бил знаен потребителя и паролата да е бил използван позлезно.Първоначално написано от Sweet_Play_F
До тук бях с дарителството. Аз успях да ви почерпя с един акаунт, но явно не всички са толкова дашни колкото егоистични...
тцтцтц браво е един човек постъпи добре и вие пак се осрахте ... ами много добре сега пак сте прецакани ...Първоначално написано от MajeStic
и все пак беше милу да споделиш с нас акаунта си
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Беше ми много полезен, жалко, че някой така е постъпил...Щях да се подготвям и за матурата от там, ама някои са идиоти...
Спешноооооо!!!!!! моля, спешно ми трябва план на урока с подточки на тема Омир-Илиада-първа песен-темата за гнева.Епическият герой. Много благодаря.