Здравейте. Първо ще започна с това, че съм наясно с наличието на десетки подобни теми. И все пак се измъчвам, имам нужда да споделя и да потърся мнение. Случи се следното, при първи опит за полов акт се оказахме без презерватив. Аз не исках да скалъпя някоя простотия, затова отказах да го правим, но все пак исках да опитам, а и приятелят ми беше много навит, затова решихме да проникне частично. Та така, може би не повече от пет сантиметра беше проникването, хименът ми не се разкъса (отдръпвах се при всяка наченка на болка, т.е. внимавах доколкото е възможно). Продължихме така само по малко за около 5 минути с прекъсвания, но до никакъв вид свършване не се стигна, понеже спряхме от притеснение от това какви могат да са евентуално последствията и какво може да се направи... Наясно съм с възможността за зачеване от прееякулат и въпреки цялостта на химена ми, затова още на следващия ден изпих една таблетка 1.5 mg Escapelle и в момента ми остава само да чакам и да се притеснявам. Очаквам цикъла си принципно около 22-23 този месец, тлва се случи преди 3 дни. На 16 съм и все още не съм споделила с никого, говорих единствено с гинеколог по телефона и с фармацевтката в аптеката. И двамата ме посъветваха да направя това. Исках единствено да ви попитам, дали на някого от вас му се е случвало нещо подобно и до каква степен може да ме посъветвате/упрекнете и т.н. Засега съм на етап усилено притеснение и миси за най-лошото, въпреки че според консултациите и прочетеното в интернет, шансът е по-малък от 15%. Благодаря ви за вниманието!