.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    atansov931
    Guest

Unhappy Моля ви дайте ми съвет,отчаян съм

Здравейте.Имам приятелка на 17,аз съм на 22...Миналия месец се изтървах в нея,просто не се сдържах,като си мислех че от един път едва ли не няма да хване..Но не и идваше седмица,две и реших да взема шуър чек,мислехме че е от времето,но моментално излязоха двете чертички..Изпаднахме в паника,казах и да запиша час за аборт и да остане между нас,но тя отказа категорично..решила е да ражда,но няма моето съгласие,аз не искам все още дете,не съм готов на тази стъпка,а не искам да я изоставям,толкова я обичам.Какво да правя дайте ми съвет,отчаян съм...

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Аборта е лесна работа. Ся трябва да си сърдит да не и говориш и ще го махне виж решила е да го роди после да те зареже и да иска и те изнудва не е нормално да е на 17 и да иска да си съсипе живота в гледане на дете не съм ли прав ?

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    С другата приятелка да знаеш да и даваш ескапел в срок 72 часа след секс

Цитирай Първоначално написано от atansov931 Виж мнението
    Здравейте.Имам приятелка на 17,аз съм на 22...Миналия месец се изтървах в нея,просто не се сдържах,като си мислех че от един път едва ли не няма да хване..Но не и идваше седмица,две и реших да взема шуър чек,мислехме че е от времето,но моментално излязоха двете чертички..Изпаднахме в паника,казах и да запиша час за аборт и да остане между нас,но тя отказа категорично..решила е да ражда,но няма моето съгласие,аз не искам все още дете,не съм готов на тази стъпка,а не искам да я изоставям,толкова я обичам.Какво да правя дайте ми съвет,отчаян съм...
    според мен трябва да отиде на аборт. . . защото ти ще си ужасен баща, повдига ми се от теб!!! а процесора ти работи ли? :/
    Последно редактирано от Somewhere I Belong : 11-07-2015 на 14:51

atansov931
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Somewhere I Belong Виж мнението
    според мен трябва да отиде на аборт. . . защото ти ще си ужасен баща, повдига ми се от теб!!! а процесора ти работи ли? :/
    Не казвам,че няма да се справя с гледането,но просто не съм готов психически за това..
    Дали не е по-добре да и да и да разговарям с родителите и...

Цитирай Първоначално написано от atansov931 Виж мнението
    Не казвам,че няма да се справя с гледането,но просто не съм готов психически за това..
    Дали не е по-добре да и да и да разговарям с родителите и...
    А като не си готов защо правихте секс без предпазни средства? да си чувал за презерватив? или такива подобни?

atansov931
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Somewhere I Belong Виж мнението
    А като не си готов защо правихте секс без предпазни средства? да си чувал за презерватив? или такива подобни?
    естествено че съм чувал,просто си се пазехме с прекъснат акт,и така ни беше много по-готино от кондома,не знам как стана,не знам,винаги се контролирам,защо не успях и този път..........

По-скоро въпросът е защо не си й взел Ескапел после. Като искаш да ти е готино си поемаш рисковете и трябва да си подготвен. Винаги трябва да имаш заделени едни пари настрана за подобни случаи и да не ти се свиди...

Иначе ние нищо не можем да ти кажем и няма смисъл да ни плачеш - отиди и разговаряй с приятелката си. Многократно. Но не отивай като на война - "Няма да раждаш!". Просто поговорете за евентуалните последствия от всяко действие, за страховете и на двама ви... Може тя да е слушала, че след аборт могат да възникнат проблеми с бъдеща бременност, например и да не знае, че ако се извърши достатъчно рано няма да се налага да й изстъргват маточните стени, а просто ще "изсмучат" зиготата. Обясни й ти как се чувстваш, изслушай я, помислете си за възможностите, които ви предлага бъдещето и решете заедно.
    Важното в случая е и двамата да сте отворени към другия, всяка защитна позиция ще попречи.

След като си решил че си достаъчно голям да водиш полов живот значи си достаъчно голям да си носиш последствията. С писане по форуми и търсене в BG-MAMA няма да оправиш нещата. Разговаряй с момичето и стигнете до решение двамата. Ако и тогава не сте на едно мнение решавай сам дали ще останеш в живота й или не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си