- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- пиете ли кока кола?
Не, особено кренвиршите. Млякото рядко, но кока кола понякоха да. Чипсовете-еми случва се, когато се изкуша хах...
Газирани напитки - рядко. Когато видя някой и ми се допива просто хахах, иначе не.
Мляко - на Верея 2-литра, с 3% масленост. Струва ми се добро, като че ли е с по-малко простотии вътрИ.Ако ли не, един комшо донася до нас 2 литра прясно мляко.
Чипсове, сладоделеди, кренвирши - рядко.
Майонеза- не. Майонеза ям, когато си правя една моя салатка. На нея й слагам.
:]
Ям и пия от всичко изброено горе. Знам че се водят вредни, но чесно шансът да умреш от тях е много по-нисък от това да те блъсне кола. Кока кола и газирано рядко пия.
Всички изброени ги спрях преди 5 години, а си копуваме, варим и квасим домашно прясно мляко, не от кутии.
Истинско мляко много трудно можеш да си купиш. Дори и да го взимаш директно от производител на село пак не е качествено. То е с ниска масленост и му слагат свинска мас за да е по-маслено. Когато кравата е бременна не трябва 1 години да се пие млякото от нея или нещо подобно беше. Правят всичко за повече количество, изобщо пълен абсурд. Единствения вариант е да си гледаш крава.
според мене просто го разреждат с вода тия гаражните кравари
един кравар от работата ми носеше 2-3 пъти
и аз все му давах моя бутилка а тоя все ми връщаше нещо друго
и затова не купувам от такива селски кравари, щото млякото най-вероятно е мръсно и "миенето" на бутилките е сигурно само с вода
а кой знае от къде ги вземат
Изобщо не съм се вманиачила да ям/пия здравословни храни/напитки. Ако исках да живея здравословно, първо щях да избера друга професия.
/пък и *утре* не е обещано никому, нали?/
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не е нужно да се вманиачаваш а само да имаш малко здрав разум