.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 141

Hybrid View

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    искаш да кажеш, че аз симулирам, но приемам, че ролята, която симулирам е истинското ми аз. Нещо такова ли?
    Точно такова. Както едно дете, въпреки че симулира че е Батман, все пак в неговия свят то наистина вярва и се изживява като Батман. Само че детските игри са толкова недодялани и наивни, че изглеждат комично.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Точно такова. Както едно дете, въпреки че симулира че е Батман, все пак в неговия свят то наистина вярва и се изживява като Батман. Само че детските игри са толкова недодялани и наивни, че изглеждат комично.
    първо, аз мога да излъжа ума си, че съм Батман, но не мога да излъжа сърцето си, дали това съм наистина аз.
    второ аз не се друсам с фантастика, а напълно си давам сметка за реалността.

Ако мислиш че православието и нещо като ню ейдж надрусване с позитивно мислене извън пределите на реалността, ми лъжеш се.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    първо, аз мога да излъжа ума си, че съм Батман, но не мога да излъжа сърцето си, дали това съм наистина аз.
    второ аз не се друсам с фантастика, а напълно си давам сметка за реалността.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си