.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Question Свършвам бързо??

Хора искам да питам защо като почна да мастурбирам и след 2-3 минути хвърлям материала :\ ... Това нормално ли е ?
    Последно редактирано от Ludaka23 : 11-01-2016 на 11:13

Мега фен Аватара на Rabalka
    де да знам

Нормално е пичага. Ако караш само на чекии, ще почнеш с времето да изкарваш по- дълго, но ако това се случва по време на секс, пробвай да си "набиеш" една преди да го правите и ще изкараш повече време.

Мега фен Аватара на baby_baby
    о боже :д

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от wanttolivein2014 Виж мнението
    Нормално е пичага. Ако караш само на чекии, ще почнеш с времето да изкарваш по- дълго, но ако това се случва по време на секс, пробвай да си "набиеш" една преди да го правите и ще изкараш повече време.
    Все пак и да не прекалява с тях, да не пише после тема, "защо не ми се вдига самолета"!
    Колкото до темата да нормално е, зависи от колко време не си си бил и зависи за какво си мислиш или какво гледаш докато го правиш, тези две неща са доста основни мисля!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Все пак и да не прекалява с тях, да не пише после тема, "защо не ми се вдига самолета"!
    Колкото до темата да нормално е, зависи от колко време не си си бил и зависи за какво си мислиш или какво гледаш докато го правиш, тези две неща са доста основни мисля!
    Добре Ок
    но какъв е извода

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Да спреш ръкоблудстването, нлеамери си мацка и с времето ще си владееш......., и няма да свършваш бързо.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Да спреш ръкоблудстването..... и няма да свършваш бързо.
    Напротив!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Напротив!
    Поорязал си ми цитата, от секс не се учиш да се владееш, така ли да го разбирам?

Град
    София
    Поорязал си ми цитата, от секс не се учиш да се владееш, така ли да го разбирам?
    Ако не си лъскал много време преди секс ще изгърмиш като шампанско на нова година, ако ще и да си големия ебач!

Град
    Изкривяваш ми поста вече, да прав си тук, но когато правиш редовно секс, нещата са други, това имах предвид. Да спре да души пингвина и да се залавя за работа.

Град
    София
    Изкривяваш ми поста вече, да прав си тук, но когато правиш редовно секс, нещата са други, това имах предвид. Да спре да души пингвина и да се залавя за работа.
    Сякаш ако спре да бие чикии и веднага ще проебе !?

Град
    Написах, да си намери мацка......... и да спре с ножките.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ако не си лъскал много време преди секс ще изгърмиш като шампанско на нова година, ако ще и да си големия ебач!
    Но пък, ако си прекалил с лъскането има шанс да не можеш да го вдигнеш и да се изложиш, и нищо няма да ти се получи, защото като не го вдигнеш и увисваш! Да случвало ми се е по една седмица въздържание и после като правя секса и съм готов за макс 10 минути, ама какво да правиш пак е 10, а не за 2, издържал съм и по 50, ама според зависи!

Голям фен Аватара на scyLLa
    шшшшба
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

явно ръката ти е прекалено добра в това , което прави...знаеш точно какво и как го искаш и за това достигаш до оргазъм толкова лесно...не съм сигурна обаче, дали жена ще може да те задоволи, защото тя няма да познава пенисът ти толкова добре, колкото ръката ти

Цитирай Първоначално написано от AKJSDHLX Виж мнението
    явно ръката ти е прекалено добра в това , което прави...знаеш точно какво и как го искаш и за това достигаш до оргазъм толкова лесно...не съм сигурна обаче, дали жена ще може да те задоволи, защото тя няма да познава пенисът ти толкова добре, колкото ръката ти
    Не е нужно толкова да се познават, те движенията са доста елементарни според мен! Когато обаче трябва да задоволи жена с ръка, може и да срещне трудности там е по-специфично и може би при всяка различно или де да знам не разбирам чак толкова!

В смисъл всеки е хубаво да си казва какво и как му харесва за да достигне до максимално удоволствие все пак, ако отскоро се познават, а другия не му е в главата няма как да разбере това!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си