- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършвам бързо??
Хора искам да питам защо като почна да мастурбирам и след 2-3 минути хвърлям материала :\ ... Това нормално ли е ?
Последно редактирано от Ludaka23 : 11-01-2016 на 11:13
Нормално е пичага. Ако караш само на чекии, ще почнеш с времето да изкарваш по- дълго, но ако това се случва по време на секс, пробвай да си "набиеш" една преди да го правите и ще изкараш повече време.
Да спреш ръкоблудстването, нлеамери си мацка и с времето ще си владееш......., и няма да свършваш бързо.
Изкривяваш ми поста вече, да прав си тук, но когато правиш редовно секс, нещата са други, това имах предвид. Да спре да души пингвина и да се залавя за работа.
Написах, да си намери мацка......... и да спре с ножките.
Но пък, ако си прекалил с лъскането има шанс да не можеш да го вдигнеш и да се изложиш, и нищо няма да ти се получи, защото като не го вдигнеш и увисваш! Да случвало ми се е по една седмица въздържание и после като правя секса и съм готов за макс 10 минути, ама какво да правиш пак е 10, а не за 2, издържал съм и по 50, ама според зависи!![]()
явно ръката ти е прекалено добра в това , което прави...знаеш точно какво и как го искаш и за това достигаш до оргазъм толкова лесно...не съм сигурна обаче, дали жена ще може да те задоволи, защото тя няма да познава пенисът ти толкова добре, колкото ръката ти![]()
В смисъл всеки е хубаво да си казва какво и как му харесва за да достигне до максимално удоволствие все пак, ако отскоро се познават, а другия не му е в главата няма как да разбере това!![]()