Здравейте, зз съм на 16, имам приятел от 2 години, двамата бяхме девствени, до вчера. Правихме го много неочаквано, така се развиха нещата, че се стигна до секс. Та мисълта ми е, правихме го без никакви предпазни мерки. Не пия противозачатъчни, тъй като разбрах, че имат странични ефекти. Та.. направихме го na 01.11, аз не бях в овулация, шанса за бременност ми показва че е нисък. По принцип овулацията ми трябва да настъпи на 08.11, но 1-2 дена преди и след също знам, че шанса за бременност е висок. Приятеля ми не свърши в мен, тъй като много добре ме познава и знаеше, че ме е доста страх да не стане "гаф". Та, прекратихме нещата и за да се уверя, че не е станала беля го карахме на "ръчни" и той свърши. Искам също така да ви попитам възможно ли е по време на секса приятеля ми да е отделил предеякулационната течност, в която прочетох, че има макар и минимален брой спермадозоиди и да съм забременяла. Наистина, видях приятеля ми как свършва, видях и предеякулационната течност, видях и спермата, но все още ми е притеснено. Исках да си направя тест за бременност, но все още е много рано и няма да отчете! Моя приятел ме уверява, че не е свършвал и, че не е отделял каквито и да е течности във вагината ми, но не знам какво да правя. П.С. Консултирах се с онлайн уролог и онлайн гинеколог и ми казаха, че шанса за бременност клони към 0% и няма смисъл от притеснение и хапчета за бърза контрацепция, мои приятелки, които също са го правили без презерватив ми казват, че щом не е свършил в мен няма опасност, но аз по принцип съм доста притеснителен човек. Плюс това съм чела, че и от предеякулационната течност стават "фаловете" и доста се наплаших! Извинете за причиненотоо неудобство. Просто наистина съм разтревожена, тъй като цикълът ми трябва да дойде чак на 22.11 +- няколко дена, защото освен че може да закъснее ако е станала беля, може да закъснее поради хормонален дисбаланс, стрес и т.н., а стреса за мен напоследък е в доста голямо количество! Моля ви за съвет! Извинете ако има подобна статия в сайта.