.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    movuvule
    Guest

Как се дистанцирате от човек, който не харесвате след среща?

Ето я ситуацията:

Дали сте момче или момиче няма значение. Излизате с някой на среща, но не го харесвате особено. Как бихте се дистанцирали от него след това (при положение, че той/тя продължи да ви търси)? Ще го отбягвате? Ще му кажете директно? Друго? Обосновете се, моля.
    Последно редактирано от movuvule : 11-11-2015 на 18:53

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Казваш директно за да няма недоразумения. Ако не е психопат ще спре да те търси.

movuvule
    Guest
    И аз съм на това мнение, но има много хора, които предпочитат игноририрането пред това, просто да си кажат директно и да се приключи. Интересно ми е защо е така

Директно 100% Просто и го кажи, човек. Така тя няма да очаква повече. Не и давай напразни надежди.

Мега фен
    Аз се правя, че не ги познавам или им давам да се разберат с жена ми.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Да не си попаднал на 120 килограмова леличка в някой сайт за запознанства?

Здравей,най-добрият вариант в тази ситуация е да бъдеш честна/ен и тактична/ен разбира се (за да не нараниш самочувствието на този човек).Подходи правилно и обясни как стоят нещата,ако не те разбере спри да му отговаряш.Все някога ще схване все пак

Коментара на Рапекзотик ме преви от смях : ) иначе съвета на WLBrown е точен.

Най-добре е човек да е честен. Случвало ми се е и предпочитам да си кажа, че няма да се получи нищо. Лошото е като другата страна не вдява и продължава да настоява. Тогава ставам неоткриваема по телефон, фб и т.н.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    да си кажа, че няма да се получи нищо
    другата страна не вдява и продължава да настоява
    Значи нещо ти куца в изказа или е от типа "не", ама пърхайки с мигли.
    Е, има го и вариантът да си неустоима и затова да продължават да нахалстват.

он: Може би няма да кажа директно: махай се, не те ща. Гадно би било. Започвам да се държа по- студено, хората се отдалечават неволно и не се чувстват отхвърлени.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ако си жена, в момента в който развалиш "мистерията" около себе си, мъжкото ще изгуби интерес. Ако не изгуби, започваш да му говориш за бившия ти. Или, избери си някой твой интерес, който можеш да признаеш пред себе си, че може да е досаден за другите ( при мен е работата, при други е астрологията, религията, политиката), заливай го по темата с безсмислени дилеми и детайли,и ще избяга.
    Ако не стане, време е за твърдо не.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Аз се правя, че не ги познавам или им давам да се разберат с жена ми.
    +100000

Ами трябва да си бърз с реакциите, още по време на срещата превключваш с отношението, малко се дистанцираш, държиш се делово. В крайна сметка не са ти нужни повече от 5мин, да прецениш дали харесваш един човек или не, на чисто инстинктивно ниво.
    За да не си груб с човека и да не разваляш самочувствието му, представяш себе си като по-скучен, незаинтересован от нищо човек. Той сам ще стигне до някакъв извод, че не си подхождате. За каквото и да подхваща тема, не ти е в интересите, все си на друга вълна, наопаки.

Ако и сред срещата не вдене, или просто ти самият/ти самата си бил по-топъл, защото и ти си се надявал на нещо, това, което е написала therichbitch е добър съвет. Дистанцирано, хладно отношение. Добавям и постоянна "заетост", нямаш време дори за кафе.

В идеалните случаи човекът сам се усеща и остава някак със запазено достойнство.
    Има едно понятие social grace. В него не влиза да казваш директно как нещата нямало да се получат, ако не си попитан директно, разбира се.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Значи нещо ти куца в изказа или е от типа "не", ама пърхайки с мигли.
    Е, има го и вариантът да си неустоима и затова да продължават да нахалстват.
    Хич не претендирам да съм толкова неустоима, просто има хора, които сякаш не вдяват като им казваш или показваш своето отношение. И смятат, че могат да те убедят, че видиш ли, трябва да сте заедно. Аз хич не обичам да съм груба, когато режа някого, освен ако крайно не е заслужил. Но понякога ставам, просто защото искам да се отърва от досадник.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    От коментара на jghgh се сетих

Подаването на ръка за чао в края на срещата е достатъчно красноречиво :д

Супер фен Аватара на paradosou
    На мен пък не ми харесва да ме оставят да се сещам, че всичко е безсмислено. Момчета май не са ми го правили де (минути за самореклама ), ама сигурно се дължи на факта, че не съм хич настъпателна.
    Случвало се е като ми направят предложение за излизане да отговоря с "Нямам желание, сори" и от там нататък ми е досадно да разпитват ама как, ама защо, пък и не се чувствам длъжна да давам обяснения... Все пак не изгрубявам, нито се е случвало да обидя някого. Общо-взето ако някой не ми се кефи, предпочитам или като се видим да не ми вдигне (а аз повече от 2 пъти няма да опитам), или да ми каже точно "Нямам желание". В тоя ред на мисли - аз по тия 2 начина действам, не ме радват обясненията с липсата на време и блабла, малко ми изглеждат все едно си глупака, който ако примерно наистина изпитва симпатия чак след няколко опита ще сгрее какво се случва.
    Последно редактирано от paradosou : 11-17-2015 на 11:11

много сте вървежни бе, особено marilyn
    имам късмет че съм девствен и не се занимавам с такива като вас

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    вървежната дружина форумен сексапил

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    (минути за самореклама
    То цялата тема започва в това да се превръща, споко
    Последно редактирано от therichbitch : 11-17-2015 на 12:18

Мега фен Аватара на galaxy29
    пантерата и мерилин се дистанцират като отсрещната страна им каже, че банковата му сметка е суха

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от [7h3.0n3] Виж мнението
    имам късмет че съм девствен
    Пожелавам ти до края на живота да си такъв късметлия.

Супер фен Аватара на paradosou
    Досадник никого не съм наричала. "Нямам желание" човекът така или иначе ще го разбере, ако му увъртам за 10 покани за среща. Казах, че второто на мен ми изглежда къде-къде по-неуважително. Именно защото доста момичета така се държат, че все едно просто в момента нямат време и ако отсреща стои някой по-недосетлив, може и вярно до 10 да го докара.
    Писах вече, че добавям и някакви други неща покрай нямането на желание и в крайна сметка не са успели да ме обявят за гаднярка. Не изтъквам защо не искам да излизам, естествено, просто гледам да го докарам така, че да не изглежда лично или излишно рязко, като в същото време все пак целта е да бъде недвусмислено.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Досадник никого не съм наричала. "Нямам желание" човекът така или иначе ще го разбере, ако му увъртам за 10 покани за среща. Казах, че второто на мен ми изглежда къде-къде по-неуважително. Именно защото доста момичета така се държат, че все едно просто в момента нямат време и ако отсреща стои някой по-недосетлив, може и вярно до 10 да го докара.
    Писах вече, че добавям и някакви други неща покрай нямането на желание и в крайна сметка не са успели да ме обявят за гаднярка. Не изтъквам защо не искам да излизам, естествено, просто гледам да го докарам така, че да не изглежда лично или излишно рязко, като в същото време все пак целта е да бъде недвусмислено.
    +

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    пантерата и мерилин се дистанцират като отсрещната страна им каже, че банковата му сметка е суха
    Ама естествено! Не е ли милионер, даже на кафе не излизаме.

[7h3.0n3], завиден късмет!

Много ми е забавно като почнете с някакви определения. Искрено се забавлявам да ги чета.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    И ние искрено се забавляваме на коментарите ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си