.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Lover rings/Пръстени за влюбени

Здравейте! Искам да се допитам и до други мнения освен моето и на приятелите ми,относно конкретен въпрос.Та нека да премина към него-какво мислите за пръстените за влюбени или също наричани lover rings и по някакъв начин изразяват ли любовта към половинката или не.Пускам темата защото мисля,че не видях друга такава,а и поради друга причина.Аз и приятеля ми сме заедно от 2 месеца и искаме да си вземем такива за Коледа.Проверихме различни сайтове и избрахме модел и материал,но проблемът е,че майка ми мисли,че въпросният пръстен е и прилича на халка.Ето това е линка към пръстените http://www.evermarker.com/fashionabl...or-a-pair.html Ако може някой да сподели мнение и по двата въпроса ще бъда много признателна. Благодаря предварително на всички отговорили !

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Не смятам, че точно по този въпрос трябва да те интересува мнението на майкати, щото вие ще си носите пръстените и е важно вие да им се кефите. Иначе са симпатични. Действително идеята двойка да носи пръстени се отнася към брак, но самия факт, че мъжо ти се е навил трябва да ти покаже, че човека иска да покаже любовта си и е сериозен. Таа, тоя път не слушай мама, а поръчвай, че да не свърши промоцията!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Лиготия и пари на вятъра е според мен. Освен ако рудата за направата им е добита от едно и също място. Тогава може.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Аз пък мисля,че дори да не са добити от една и съща руда пак е приемливо,защото те така или иначе са с една и съща цел и ние двамата си знаем,че е заради любовта към другия.Парите пак не са фактор защото за тези пари можем да си вземем няква тъпотия без смисъл + заради причини,които написах по-рано. Мерси все пак

Виждала съм и couple rings чиято цел не мисля,че е задължително брак и идеята ми се стори симпатична и за нас двамата.Ще се почудя още малко и най-вероятно ще си имаме пръстени за Коледа. Благодаря за мнението

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Защо не се сгодите направо, нали любовта ви е истинска и завинаги.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Да,любовта ни е и истинска,а не като предполагам твоите леки забивки вечер в бара,но те се и подразбира де.Мисля,че въпроса си е съвсем нормален за да го тролиш с глупави предложение и некадърно скалъпени шегички !

Мега фен
    Пръстените са грозни, сякаш от две гайки са направени, но за някви такива монтажисти като вас са идеални

Още едно тролче реши да подкрепи първото. Теб май в никоя тема не те харесват,а?

Мега фен
    Не ме карай да взимам френския ключ и да ти отвия гайката.

Явно в пещерата не сте свикнали да използвате местоимения,well,разбираемо за човек играещ ДОТА. Както казах зле скалъпени шегички.

Въпрос зададох, защо не се сгодите директно.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Целта на пръстените при двойката е да покаже взаимната безгранична любов и вечната обвързаност. Носят ги само двойки, които са встъпили в брак вовеки. Как смеете да пренебрегвате традиция установена от Светата Църква?

И на всичко отгоре наглостта ти няма граници. Хората ти казват мнението си (което ти си потърсила), ти започваш да ги обиждаш.
    Последно редактирано от inewton : 11-14-2015 на 10:52

Нямаме пари за годежни пръстени с диаманти,а аз го искам именно такъв..... (сарказъм)
    Последно редактирано от ElenaGeorgieva : 11-14-2015 на 10:55

Цитирай Първоначално написано от ElenaGeorgieva Виж мнението
    Нямаме пари за годежни пръстени с диаманти,а аз го искам именно такъв..... (сърказъм)
    Значи любовта ви не е истинска, + поръчайте си и материали за матурата по български.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Хората дали съвестно мнение по никакъв начин не съм обидила (виж първите две мнения) Зададох въпроса именно защото съм виждала на ръцете на двойки,които не са встъпили в брак,а и защото точно този тип не мисля,че е с такава цел.

LittleTinyDragon
    Guest
    Дота - Защо да са грозни ? На мен ми допадат. Интересни са а и изглеждат като нещо което може да се носи просто ей така.
    Inewton - "Целта на пръстените при двойката е да покаже взаимната безгранична любов и вечната обвързаност." Това за църквата може да си го спестиш. Пълни глупости са. Щом им харесва и двамата са съгласни да ги носят не виждам какъв е проблема. Значи според теб всяка девойка с пръстен на ръката има брак ?

Мнение: Ако ви харесват си ги вземете, важно е да ви е приятно да сте заедно и да ги носите, мнението на другите отпада. Не можеш да угодиш на всички.

Именно защото приличат на съвсем обикновени (като изключим значението на надписа) мисля,че са си съвсем добре и без да сме се вричали пред църквата и да съм носила бяла рокля. Благодаря за мнението

Авторката си направи нов профил, или това е най-добрата й приятелка.
    Ще е срамота, ако е гаджето й.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Грешиш.Казах на мама и тя да се включи,защото ми е слаба защитата.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Ама колко е плоско това с профила…

Направо ужас...

LittleTinyDragon
    Guest
    Срамота е да мислиш нещо подобно.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LittleTinyDragon Виж мнението
    Дота -а и изглеждат като нещо което може да се носи просто ей така
    Те няма да ги носят ей така