Щом ви харесват пръстените .. вземайте си ги. Ваша работа си е!
Ама само да попитам, смисъл мое мнение, за 2 месеца до такава степен ли се обичате, че да си обещавате да сте заедно завинаги както пише на пръстените? Смисъл нещо, което смятате да си обещаете и символизира вечност.. не е ли някак прекалено за възрастта на която сте.. на колкото и да сте, едва ли сте 20+
Но какво знам аз, може наистина да се обичате прекалено много и тва да е стъпка към истинското щастие!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Получих смислени мнения,които са ми напълно достатъчни да взема решение.За хората без работа и единствено желание да се заяждат спирам до тук,защото личното ми тормозене заради тях е безпредметно.
Имаме връзка от повече от два месеца,но не го бяхме казвали пред приятели и роднини.Причината за това са някои усложнения в началото,които в следствие се изгладиха.Възрастта според мен в много голяма част от случаите не оказва никакво влияние,но все пак ще кажа,че аз съм на 17,а той на 20.Съвсем нормално е да смяташ,че на тази възраст няма как да знаем и да бъдем сигурни в чувствата си,но все пак това си остава между нас.Въпреки всичко имам намерението да взема пръстените без значение мнението на останалите.
Пак казвам, напомнят на халки, само защото са пръстени, иначе нямат никаква връзка с църкви, сватби, годежи и тн. Както някои двойки носят гривни с имена и букви, вие пък ще носите пръстени. Просто бижу, което символизира любовта ви.