.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Denitsa Horan
    Guest

Как да се сдобря с майка си

Здравейте. Ами аз имам проблем с майка ми... Никога не сме ниле в ,,розови" отношения,но нещата се задълбочават. Да на 13 съм и звучи прекалено, но е така. Вчера (петък 13) стояхме и гледахме телевизия с мама и сестра ми. Майка ми ми каза да отида да се преоблека с дрехите си за вкъщи, но ,,Столичани в повече" тъкмо почна и я помолих да е в следващите реклами. Тогава тя просто се разкрещя, тръгна и се заключи в стаята си. Тя избухна за едното нищо,пък и до сега не се беше заключвала в стаята си. Отидох пред вратата ѝ,извиних се и помолих да поговорим спокойно,тя обаче пак се разкрещя през вратата. Казах ѝ,че не може да ми се сърди цял живот,а тя отвърна,че може. Реших да ѝ дам време. Днес обаче тя ме изгони от хола,за да не гледам телевизия и просто си излезе навън без да каже къде отива. Баба ми ме затвори в стаята ми да уча,а днес трябваше да се видя с една приятелка! Цял предиобед плача и незнам какво да сторя. За баща ми.... Той не може да ми помогне,защото е на средата на Тихия океан (моряк е)! Моля ви помегнете ми незнам какво да направя за да мама ми прости! Само не казвайте говори с нея,защото не помага!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Никъде не си написала ти с какво си я издразнила, не знам защо винаги пропускате тази част.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Пусни и един език с моята се получи.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от Denitsa Horan Виж мнението
    (моряк е)
    Ето ти отговора. Мъж ѝ трябва
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

На жената й е трудно. Две деца гледа, майка й е при нея също. Има си проблеми и е изнервена, затова се е развикала за едното нищо.Ти не се лигави, а се опитайте със сестра ти да помагате в домакинството и я оставете на спокойствие.

Напиши й в писмо как се чувстваш, ще го прочете по-внимателно, отколкото като й говориш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си