.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Наргиле!

Red face Наргиле!

Здравейте, приятели. Исках да си купя наргиле, обаче не съм наясно с някои неща. Пушил съм, но не съм го приготвял. Знам, че трябва да си купя освен самото наргиле и въглени и тютюн. Може ли без тютюн или е задължителен? И кое къде се слага. До колкото знам въглена се слага най - отгоре, а тютюна се слага в една чашка с фолио отгоре, но самата чашка къде стои и върху какво се слага въглена? И кои са вашите любими аромати - предложете ми А, да и колко вода се слага или зависи от обема на стъкленицата? Благодаря предварително

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    [QUOTE=krastata;11366957] Може ли без тютюн или е задължителен?

Само да питам, ако няма тютюн какво точно ще пушиш?

на майката путката...да ва еба в заяждачите смотани
    Последно редактирано от krastata : 11-15-2015 на 15:44

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    [QUOTE=Kitty Bloom;11366961]
    Цитирай Първоначално написано от krastata Виж мнението
    Може ли без тютюн или е задължителен?

Не само тютюнът се пуши.

По темата: Не съм много запознат как се приготвя наргиле, но съм пушил и е хубаво.Успех с наргилето и щастливо пушене!

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    Не само тютюнът се пуши.

По темата: Не съм много запознат как се приготвя наргиле, но съм пушил и е хубаво.Успех с наргилето и щастливо пушене!

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Не виждам никъде във въпроса си заяждане, ама щом казваш...

иначе благодаря на inewton, за пореден път ме просветли в знанията.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    иначе благодаря на inewton, за пореден път ме просветли в знанията.
    Какво да се прави? Такъв съм си- добър човек.

Голям фен Аватара на HardJ
    Наргиле вече пушим с приятели от началото на Август месец и бих казал,че опитахме доста и имаме опит!
    Ние,сме от Варна,и си закупихме от Колхозният пазар,малко наргиле за 25 лева.В димът е истината,но относно един от най-големите митове че от размерът зависи димът не е така,така нареченият гъст дим правим и със малко наргиле. Димът,зависи от това дали е направено добре наргилето или отгоре отгоре.В,повечето ресторанти го правят със най-евтиният тютюн на пазарът който е Дубайската Шатра,изключително гаден тютюн имам чувството,че пуша пръчки. И цената му е доста евтина 200 грама за 14 лева,или нещо си подобно.Първо,освен наргилето има и консумативи тоест нещата за приготвянето на самото ви наргиле.Започва се с тютюнът ще изредя някой добри марки за тютюни и ще кажа от къде се набавят и на каква цена.
    В България за жалост хубав тютюн имаме само Al Fakher,който е на цена 5-7 лева за 50 грама,цената е по-скъпа но си заслужава пушенето!
    Другите са El Basha,Шатрите и другите боклуци,който просто не си струват опитайте ако искате няма да останете доволни.
    Марки,като Tangiers не се срещат в България,за жалост имах късмета да пуша само веднъж Tangiers,чувството е уникално !
    Al Fakher,може да се поръча от тук,ако не го намериш в някой магазин -http://наргиле.com/bg/9--tiutiuni-aromati-nargile-al-fakher- . Тютюнът се слага в чашката,като мой съвет е да облицовате първо чашката с фолио тютюнчето ви се запича по-добре и става по-хубаво за пушене! След,като облицоваме чашката слагаме тютюнът не го напълваме до горе ами умерено,тютюнът се мели правим го със ръцете ни целта е да не е на буци или да е голям,колкото се може по-малък и ситен го правете!След тютюна следва въглена,който се слага върху чашката преди това разбира се правим дупки по фолиото,предпочитам ви да правите по-малки и МНОГО дупки! За,целта позвате клечка за зъби -- http://prikachi.com/images.php?images/589/8469589y.jpg . Въглена също е от значение,доста хора го пренебрегват евтини въглени който са по 1-2 лева са химически,тоест лесно се палят задържаме запалката и сме готови,но ако си вземем истински или тоест който са за наргиле по 7 лева 1 КИЛОГРАМ е много по-добре!Първо,че ви излиза по евтина,второ е доста по-добре пушенето с такива!Най-хубавите са кокосовите те са по 15 лева 500 грама или нещо подобно но само веднъж сме се глезили със такива,палят се страшно трудно от тиган!Но,вече наистина чувството е брутално
    Течността-Това,е едно от най-важните неща за самият вкус на наргилето освен тютюна!Задължително го правете с лед колкото по-студена е течността ви толкова по-приятен е вкусът!Може да е със вода,кола,спрайт дори и алкохол.Брутално е,ако си правите коктейли ние имаме 3 вече,който ще споделя със вас
    Слагаме малко мляко в млякото слагаме ментолки и вкусът е страшно освежаващ!
    Енергийна напитка със сокче,предпочитаме портокалово Cappy Pulpy,също доста добре!
    И любимото,ми диви плодове доста правим микс от доста сокове и натрошава шоколад,особено сега когато е студено е прекрасно!
    Надявам,се съм бил полезен ако има въпроси пишете

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Ебаси.. и аз съм чувала за алкохол , мента и подобни ... ама за енерджи или капи пулпи не съм се сещала хахах

Най-доре се пуши с марихуана

Голям фен Аватара на HardJ
    Пускал съм и темичка даже :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си